/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Bjørgedalen 133
Prisantydning: 4.890.000,-
Primærrom: 170 m²
Bruksareal: 188 m²
Tomt: 387 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1986
Soverom: 5

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.890.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Stor og innholdsrik enebolig på Bjørge i et attraktivt og barnevennlig boligområde - Boligen har gjennomgående god standard og planløsning - 5 soverom og 2 bad - Bør sees!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Bjørgedalen 133. Boligen har en fin beliggenhet i et opparbeidet og barnevennlig boligfelt, området er fylt med barn og har flere lekeplasser.

Kort fortalt:
Gjennomgående god standard
Stor og romslig enebolig
Nyere kjøkken med heltre benkeplate
Enstavs eikeparkett i stue
Betong gulv på kjøkken
"Rør-i rør" system
Oppgradert elektrisk anlegg
Fem soverom
To bad
To stuer

Eiendommen er pent opparbeidet utvendig med brostein, bed, boder og garasje. Her har man godt med oppbevaringsplass i boder og hems over garasjen med gode lagringsmuligheter. I front av boligen har man plen og terrasse hvor man kan nyte fine sommerdager.

Når man kommer inn i entréen har man fliser og varmekabler på gulv, her er det også god opphengsplass til ytterklær samt inngang til bad.

Her har man et helfliset bad, med varmekabler i gulv, wc, servant og dusjsone med foldedører. Videre inn i gangen har man et stort og praktisk vaskerom med fliser på gulv. Vaskerommet er av god størrelse, med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt gode lagringsmuligheter. Gjennom vaskerommet kommer man inn til "ungdomsavdelingen", hvor det er fint utnyttet med malt betong gulv, slette vegger og man har god plass til sofagruppe og f.eks skrivebord. Selger bruker dette i dag som soverom.

I første etasje er det i tillegg et soverom, hvor man har plass til seng og kommode. Her er det parkett på gulv og det er malte vegger.

Videre inn til kjøkkenet har man prikken over i-en med boligen, her er det valgt et industrielt preg på rommet med kjøkkenfronter i grå høyglans, benkeplate i heltre, integrerte hvitevarer, takmontert ventilator som er fjernstyrt og et kult betong gulv hvor det er lagt varmekabler under. På kjøkkenet er det laget en barløsning hvor man har sitteplasser for 3-4 personer. I tillegg har man god plass til et stort spisebord ved kjøkkenet.
Her er det også spotlights i tak og man har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Fra kjøkkenet har man utgang til terrasse og hage. Her er et fint samlingspunkt for familien, og et sted man kan nyte fine sommerdager.

Stuen er moderne med enstavs eikeparkett på gulv, listfri overgang mellom vegger og tak. Her er det stort og romslig, hvor man har god plass til sofagruppe ved tv-en og man har plass til lenestoler ved peisen. Tv løsningen er tilpasset til rommet, med skjult kabelføring for hjemmekino anlegg og tv.
Peisen er av merket Rais og er pent innbygget i vegg. Peisen har en moderne fremtoning og gir god oppvarming på kalde dager. Stuen har rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater.

Opp i andre etasje er det første man kommer til en liten tv-stue. Her har man god plass til sofa og tv, eller kanskje man vil ha hjemmekontoret sitt her?
Her er det veluxvindu i tak, som gir rikelig med naturlig lysinnslipp.

Videre inn til badet, har man et stort og helfliset bad med varmekabler i gulv. Her er det hvite fliser på gulv og vegger, og nyere baderoms innredning. Av sanitærutstyr har man badekar, servant med innredning og wc.

I andre etasje har man totalt 3 soverom. To av soverommene er omtrent samme størrelse, hvor det er malte vegger og parkett på gulv. Her er det god plass til seng, kommoder og garderobeskap.

Hovedsoverommet er av generøs størrelse, hvor man har god plass til seng, kommoder og garderobeskap. Her er det parkett på gulv, malte slette vegger og utgang til altan. Ved utgangen til altan er det laget til en "walk-in closet". Ut på altanen har man god plass til sittegruppe.

Alt i alt, en romslig enebolig over to plan med 5 soverom og en gjennomgående god standard.

For ytterligere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Varmekabler i entré, kjøkken, bad.
Varmepumpe ved spisestue, og vedovn i stue som sørger for god oppvarming hele året.

Parkering

Garasje på egen tomt.
Ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt i front av huset.

Adkomst

Kjør Fyllingsdalsveien og ta til høyre i rundkjøring mot Bjørgeveien. Fra Bjørgeveien kjøres det opp til venstre mot Bjørgelien og videre tredje avkjørsel til høyre som er Bjørgedalen. Følg veien videre ned bunnen av bakken og fortsett rett frem. Bjørgedalen 133 ligger da på høyre side av veien.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.