/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Dag Hammarskjölds vei 171
Prisantydning: 1.690.000,-
Primærrom: 32 m²
Bruksareal: 32 m²
Tomt: 9299 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1972
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.690.000,-
Fellesutgifter: 2.618,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Nyhet! Lekker nyoppusset 1(2)-roms leilighet sentralt i Fyllingsdalen. Beliggenhet i 12. etasje med flott utsikt, gode solforhold og praktisk planløsning. Sentralvarme inkl. i felleskostn. og lave omk. ved kjøp

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling v/ Andrea Davidsen presenterer denne strøkne 1(2)-roms leiligheten sentralt i Fyllingsdalen!

Sentrale punkter:
Nyoppusset i 2016/2017
Beliggende i 12. etasje med fantastisk utsikt og solforhold
Heis i bygget
Gode kollektivforbindelser
Oasen Senter like ved
God planløsning
Borettslaget vil få innglasset balkong og svalganger

Nyoppusset og lekker 1(2)-roms leilighet beliggende i 12. etasje sentralt i Fyllingsdalen! Det leiligheten mangler i areal tar den igjen i gode kvaliteter og praktisk planløsning. Leiligheten er blitt vesentlig oppusset i løpet av 2016/2017 med nye overflater, nytt bad, kjøkken, røropplegg, nytt elektrisk anlegg m.m. Totalt sett fremstår leiligheten som svært velholdt med lyse tidsriktige overflater.

Når man kommer inn i leiligheten blir man møtt av den lysmalte og romslige stuen med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Her har man god plass til en sofa av god størrelse, samt salongbord og tv-møblement. Laminatgulvet nytt i 2016/2017 er gjennomgående i hele leiligheten. "Dim to warm"-downlights i tak som endrer fargetemperatur ved dimming. Fra stuen er det utgang til balkong hvor det pågår rehabilitering. Her ute har man panoramautsikt over omgivelsene og svært gode solforhold.


Balkongene vil bli utvidet og innglasset, med spotter i tak (se illustrasjonsbilder og info om felleskostnader).

Åpen løsning mellom stue og det lekre kjøkkenet. Kjøkkenet er skiftet i 2017, levert av IKEA med hvite fronter og laminat benkeplate. Inneholder følgende integrerte hvitevarer; kjøleskap/frys, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Til tross for størrelsen er kjøkkenet svært innholdsrikt. Her har man godt med skap -og benkeplass, i tillegg til en praktisk barbenk hvor man har plass til å samles flere til måltid og sosial matlaging.

Leiligheten har et lekkert helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet er pusset opp av fagfolk i 2016 og har delikat servant med skap, dusj med praktiske plassbesparende glassdører, og toalett. Vannrør i PEX montert som rør i rør system. Avløpsrør i plastmateriale. Ventilasjon gjennom felles ventilasjonsanlegg for borettslaget.

Opprinnelig er leiligheten en 1-roms, eier har laget et praktisk eget rom som i dag tas i bruk som soverom. Her har man god plass til seng, og et stort vindu som sikrer mye lysinnslipp.
Felles gang som deles med naboleiligheten. Her har man mulighet til å henge fra seg yttertøy og sko. For ytterligere oppbevaring er det god plass til å sette inn en praktisk skyvedørsgarderobe i stuen.

I tillegg disponerer leiligheten en skibod og kan søke om større bod i kjeller. Styreleder opplyser om at 1-roms leilighetene skal ha prioritet foran de større leilighetene i søknad om bod i kjeller.
Sikringsskap med automatsikringer. Det ble trekket opp nye ledninger i hele boligen i 2017, samt byttet sikringsskap.

Leiligheten har tilgang til felles vaskeri i 3. og 9. etasje. Det er kun 1-roms leilighetene som har tilgang til vaskeriet.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Det er 31 parkeringsplasser reservert til beboere. 3 parkeringsplasser for handikappede og gjesteparkeringsplass med plass til 16 biler. Det må søkes styret om fast parkeringsplass.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum: kjør over Puddefjordsbroen og gjennom Løvstakktunnelen. Hold rett frem i rundkjøringen. Ta deretter første til venstre like før Rema 1000, inn i Dag Hammarskjölds vei. Følg veien et stykke og forbi Matkroken. Nr. 171 er høyblokken som ligger på høyre hånd, like før avkjørsel til Oasen.

Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.