/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Øyjordsbotn 12
Prisantydning: 4.490.000,-
Primærrom: 130 m²
Bruksareal: 132 m²
Tomt: 203 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Rekkehus
Byggeår: 1956
Soverom: 4

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.490.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Øyjorden/Ytre Sandviken - Attraktivt rekkehus over 4 plan med innredet kjeller | 4 soverom | Sentral beliggenhet med kort avstand til skole/barnehage og buss.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Øyjordsbotn 12. Et barnevennlig rekkehus, med gjennomgående god planløsning, 3 soverom i hoveddel og egen utleiedel.

Sentrale punkter som er verdt å merke seg:
Egen utleiedel (ikke godkjent)
Solrik beliggenhet
Gjennomgående god planløsning
4 soverom

Når man kommer inn i entréen har man rikelig med opphengsplass til ytterklær og sko. Veggene er lysmalte og det er fliser med varmekabler i gulv. Fra entréen har man inngang til et wc-rom som i dag benyttes til vaskerom. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt wc og vask.

Beveger man seg videre, kommer man til kjøkkenet. På kjøkkenet har man rikelig med skap/benkeplass, integrerte hvitevarer og plass til kjøkkenbord. Kjøkkenet ble modernisert i 2011, og holder en gjennomgående god standard med hvite profilerte fronter, benkeplate i eik og fliser mellom benkeplate og overskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet i hoveddelen medfølger salget.

Når man kommer inn i stuen, har man store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp og utgang til en deilig altan hvor man kan nyte utsikten over innseilingen til Bergen og solfylte dager. Stuen har en god størrelse, med god plass til spisebord, sofagruppe og bord. I stuen er det lagt parkett på gulv og man har hvite slette vegger.

I boligens andre etasje har man 3 romslige soverom, hvor man har god plass til seng, kommode og garderobeskap. Fra et av soverommene har man utgang til en lufte/tørkebalkong. Soverommene er malt i tidløse farger og har laminat på gulv.

I andre etasje har man et pent og tidløst helfliset bad med varmekabler i gulv. Flisvalget er tidløst, med mørke fliser på gulv og hvite på veggene. Badet ble pusset opp i 2011 av AKT Bygg og eiendom. Av sanitærutstyr på badet har man vegghengt wc,
Dusjsone med foldedører og servant med oppbevaringsplass.

I tillegg har boligen en stor loftsetasje som i dag ble innredet av forrige eier, og blir i dag brukt som tv-stue. Her har man rikelig med oppbevaringsplass.

Utleiedel:
Går man ned i underetasjen kommer man inn i en stor og romslig entré, med god garderobeplass.

Leiligheten har et pent helfliset bad, med varmekabler i gulv og tidløst flisvalg på gulv og vegger. Av sanitærutstyr er det servant, wc og dusjkabinett.

Tidløs kjøkkeninnredning med rikelig av skap og benkeplass. Hvite slette kjøkkenfronter, benkeplate i laminat og fliser mellom overskap og benkeplate.

Soverommet er av god størrelse med lysmalte vegger, laminat på gulv. På soverommet har man god plass til seng og garderobeskap.

Når man kommer inn i stuen, har man lysmalte vegger og tak. I stuen har man god plass til sofagruppe og tv. Fra stuen har man utgang til en koselig platting og hage hvor man kan nyte fine dager.

Utleiedelen har tidligere vært utleid for kr. 8.300,-. Leieavtalen med nåværende leietaker er sagt opp. Konferer megler for ytterligere informasjon.

For ytterligere beskrivelse av eiendommen, se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.
 

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler på bad ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkering i gate etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen kjører man nordover i retning Åsane. Ta av motorveien ved avkjørsel til Norges Handelshøyskole og følg Øyjordsveien forbi Stemmemyrshallen. Ta til venstre ved Øyjordsbotn og nr. 12 ligger på venstre side av veien.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

if
Polisenummer: 1105536

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.