/
Tilbake

Fakta om boligen

Øygarden

Adresse: Dalekletten 55
Prisantydning: 3.310.000,-
Primærrom: 150 m²
Bruksareal: 199 m²
Tomt: 1507 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1989
Soverom: 4

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.310.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Øygarden - Enebolig som bør sees! Boligen har gjennomgående kvaliteter og ligger i et barnevennlig område. Stor tomt gode solforhold. Muligheter for å lage en utleiedel med enkle grep. 20 min til Straume med bil

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Dalekletten 55!

Enebolig over tre plan med utviklings muligheter. Boligen er oppgradert og modernisert de senere år med bla oppussing av bad, overflater, delvis nytt røropplegg, m.m. Det er påbegynt innredning av utleiedel i første etasje. Med enkle grep kan denne ferdigstilles. Store treplattinger rundt boligen, pent opparbeidet hage med mange muligheter. Her er flere gode solplasser hvor man kan nyte solen fra den står opp til ut på kvelden. Biloppstillingsplass til flere biler på egen tomt. Attraktivt beliggende med gangavstand til skole, barnehage og busstopp.

Boligen har to helflisete bad med varmekabler i gulvet og mekanisk avtrekk. Badet inneholder blant annet dusj, servant og toalett. På badet i 2.etg er det også badekar. Eget vaskerom i 1.etg.
Lyst kjøkken med profilerte fronter. Her er godt med benk og skapplass. Plass til et stort spisebord, og utgang til terrassen. Det er integrert kjøleskap, stekeovn, platetopp og oppvaskemaskin. Kjøkkenet som er montert ned i første etasje har slette hvite fronter og laminat benkeplate.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.
Romslig stue med plass til en stor sittegruppe. Man har også plass til en stor spisestue. Det er slitesterk laminat på gulvene og ellers lyse oveflater. Peis som varmer godt.
Stort uisolert loft på 32 kvm med god takhøyde som man kan integrere i boligen om det skulle være ønskelig.


Helflsiet bad i andre etasje med granitt fliser på gulv og keramiske fliser på vegger. Badet er pusset opp i 2013 med nye fliser, ny membran og ny innredning. Det er varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk. Badet inneholder blant annet toalett, badekar m/dusj og servant med oppbevaringsplass.

Oppvarming

Peis i stuen. Varmekabler pa badene og i gangen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten til flere biler.

Adkomst

Fra Bergen kjør retning Sotra, ta til høyre i rundkjøringen etter Kolltveit tunnelen. Følg riksvei 561 forbi Ågotnes og Misje, ta av fra Toftøyvegen mot venstre inn til Dalekletten, følg så umiddelbart til høyre oppover gangfeltet(her kan man kjøre bil). Bruk vedlagt kartskisse på finn.no om det trengs.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.