/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Løvåsveien 40
Prisantydning: 2.080.000,-
Primærrom: 84 m²
Bruksareal: 87 m²
Tomt: 71401 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1973
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.080.000,-
Fellesutgifter: 7.147,-
Fellesgjeld: 436.270,-
Samlet pris: 2.516.270,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

VISNING AVLYST! Bud gitt direkte til selger! Kontakt megler for mer informasjon. Fyllingsdalen - Stor 3-roms leilighet med gjennomgående god standard - Nydelig utsikt og romslig balkong på ca. 15 m² med gode sol og utsiktsforhold - Heis i bygget

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Løvåsveien 40!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Fin utsikt og balkong på ca. 15m²
2 soverom
Ny parkett i gang, stue/kjøkken i 2013
Moderne overflater
Lekkert nytt kjøkken fra IKEA med tidløse fronter
Flere skoler og barnehager i området
Kort vei til Oasen senter

3 -roms leilighet med svært attraktive og fine kvaliteter beliggende i 11. etasje i bygget som er oppført 1973. Leiligheten er pusset opp 2013 med ny parkett i gang, stue og kjøkken, maling av overflater samt nytt kjøkken. Leiligheten holder en god standard med lyse tidsriktige overflater og har en arealeffektiv planløsning. Balkong med utgang fra stue. Kort gange til skole, barnehage samt Oasen senter med de fleste daglige servicetilbud.

Stort, pent og tidløst IKEA kjøkken fra 2013 med hvite fronter og heltre benkeplate. God skap- og benkeplass. Dette store kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskemaskin. Det er også rikelig med plass til å innrede med spisegruppe. Kjøkkenventilator med kullfilter og omluft samt oppvaskkum i rustfritt stål.

Badet har vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegger, og ble oppusset i 2009 i regi av borettslaget. Det er stråleovn på vegg, plastsluk i gulv samt ventilasjon gjennom felles ventilasjonsanlegg. Badet inneholder servant med oppbevaringsplass og dusj. Leiligheten har også et toalettrom hvor det er vinylbelegg på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Inneholder servant med oppbevaringsplass og toalett.

Stor og praktisk åpen stue/kjøkkenløsning hvor det er rikelig med plass til å innrede med både spisegruppe og sofagruppe. Denne pene og tidsriktige stuen har lyse overflater og masse naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det også utgang til en balkong på 15,3 m² hvor det er godt med plass til å innrede med sittegruppe.

I 2013 ble det lagt parkett i stue, kjøkken og gang, På soverommene er det gulv av laminat. Overflatene på veggene er av strie, malt puss og malt platekledning. Himlingene har pusset og malt betong. Alle overflater ble malt i 2013.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkerings- og garasjeplass tildeles etter venteliste av borettslaget.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum kjører man gjennom Løvstakktunellen retning Fyllingsdalen. Etter Tunellen følger man hovedveien og svinger til høyre inn Løvåsveien etter passering av Rema 1000 butikken på venstre side. Deretter følger man veien rett frem ca. 150 meter, hvor Løvåsen Brl kommer til syne på venstre hånd like etter Coop Extra. Nr. 40 er da den andre blokken på venstre side.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Asa
Polisenummer: 82230711

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.