/
Tilbake

Fakta om boligen

Landås

Adresse: Kolstien 3b
Prisantydning: 2.690.000,-
Primærrom: 69 m²
Bruksareal: 69 m²
Tomt: 9476 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1960
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.690.000,-
Fellesutgifter: 1.931,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Visning onsdag 27.9 kl. 18.30-19.30 | Landås - Lekker og innholdsrik 3-roms eierleilighet med sentral beliggenhet, gjennomgående god standard, peis og egen terrasse. Kun 12 min med buss til sentrum!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Kolstien 3B! En gjennomgående lys og lekker 2-roms selveierleilighet med god standard og god utnyttelse av arealet.

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
2 soverom, hvor det ene kan brukes til "walk-in"-garderobe
God planløsning, lyse overflater og masse lysinnslipp
Terrasse hvor solen kan nytes til ca kl.21:00
Pen og praktisk peis
Sentral beliggenhet på Landås, med nærhet til det meste
Gangavstand til flere skoler, barnehager, studiesteder og arbeidsplasser
Gode turmuligheter

Tre roms leilighet beliggende i høy 1.etasje. Leiligheten er godt vedlikeholdt og fikk nytt IKEA kjøkken i 2011 med hvite fronter, laminat benkeplate og marmorfliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er godt utstyrt med et frittstående kjøleskap og integrerte hvitevarer som oppvaskemaskin, platetopp, stekeovn og mikroovn. Det er også plass til spisebord på kjøkkenet.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Leiligheten har et helfliset bad med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, servant med oppbevaringsplass, speil med oppbevaringsplass, vaskemaskin (om ønskelig så er det felles vaskekjeller disponibel) og praktisk dusj med glassdører.

Leilighetens stue har lyse farger og et stilrent preg, det er god plass til både sofagruppe samt en spisegruppe. Her er god takhøyde og store vindusflater som er med på å gjøre stuen lys og innbydende. Fra stuen er det utgang til en terrasse på 4m² hvor man sitter under tak, og har solen til ca kl.21:00. Terrassen har et flislagt dekke. Stuen inneholder også en pen og praktisk peis som kan nytes på de sene høstkvelder.

Det er 2 store soverom i leiligheten, der begge har godt med plass til både seng og oppbevaringsplass. I dag blir det ene rommet kun brukt til "walk-in"-garderobe, det er fortsatt plass til en seng her inne dersom man ønsker det. Garderobeseksjonen vil stå igjen til ny eier.

Av innvendige overflater er det pen og tidsriktig laminat på gulv, hvitmalt strie på veggene og hilmlingen har hvitmalt murpuss. Dette gjør at leiligheten får et moderne og tidsriktig preg.

Sameiet har nylig skiftet taktekking på bygningen.

Oppvarming

Peis i stuen. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Sameiet har parkeringsplasser og garasjer som tildeles etter ansiennitet. Det må søkes om til styret om man ønsker å sette seg på venteliste for å få tilgang til disse.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum mot Landås. Følg hovedveien videre mot Birkelundstoppen, ca. etter 100 meter ved Rema 1000 tar man inn til venstre merket Kolstien. Bygget ligger da på høyre side

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP616058

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.