/
Tilbake

Fakta om boligen

Åsane

Adresse: Salhusvegen 199
Prisantydning: 2.450.000,-
Primærrom: 64 m²
Bruksareal: 67 m²
Tomt: 442 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1883
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.450.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Salhus - Sjarmerende enebolig i barnevennlige omgivelser. Herlig terrasse, nydelig sjøutsikt og biloppstillingsplass på egen tomt!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer denne sjarmerende og innholdsrike eneboligen med sjøutsikt, sentralt i Salhus!

Sentrale punkter:
- 2(3) soverom
- Koselig altan med gode solforhold og sjøutsikt
- Nytt gulv og nymalte innvendige overflater
- Hver kvadratmeter er godt utnyttet
- Stor hage med mye potensiale

Det første som møter deg er en innbydende og romslig gang hvor det er rikelig med plass til klesoppheng og oppbevaring.

Videre kommer vi inn på kjøkkenet som har hvitmalte profilerte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet har godt med både skap-og benkeplass, for oppbevaring og matlaging. Samt god plass til et koselig spisebord.

Det er delvis åpen stue- og kjøkkenløsning inn mot den flotte stuen, hvor man har god plass til både stor hjørnesofa, salongbord og tv-møblement. Veggene er nylig malt og gulvet er skiftet. Utgang til den flotte altanen fra stuen. Her ute kan man nyte de gode solforholdene, mens man ser på båtene ved havnen. Altanen har dekke av beisede terrassebord, og god plass til både sittegruppe, bord og grill.

Videre i boligens 1. etasje har man et romslig og lekkert bad, nytt i 2010. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Her er finner man toalett, dusjnisje, dobbel servant med skap, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Eier har lagt nye fliser og membran på gulv i 2017.

I 1. etasje har man også et lyst og fint soverom med tilknytning til en praktisk bod på 3m².

Tretrappen fører opp i boligens 2. etasje, hvor man finner det største av soverommene. Her har man god plass til stor dobbelseng, samt kommoder for oppbevaring. Per i dag har gangen i tilknytning til hovedsoverommet blitt tatt i bruk som et praktisk barnerom.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkering til flere biler på egen tomt.

Adkomst

Fra sentrum: Følg motorveien mot Åsane. Ta av ved Gullgruven og følg skilting til Salhus. Følg veien helt ned på kaien og ta til høyre mellom byggene. Følg veien innover, og du vil se boligen på høyre side.
Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.