/
Tilbake

Fakta om boligen

Åsane

Adresse: Litlaskarstien 135
Prisantydning: 2.150.000,-
Primærrom: 47 m²
Bruksareal: 50 m²
Tomt: 27589 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2014
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.150.000,-
Fellesutgifter: 955,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Åsane/Breistein - Lekker 2-roms selveierleilighet fra 2014 med gjennomgående god standard, solrik terrasse og fast parkeringsplass.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Linn Ask Mong har gleden av å presenterer Litlaskarstien 135. En nyere og lekker 2-roms eierleilighet med fine kvaliteter og god standard.

Leiligheten ligger fint til i boligens andre etasje, i en bygning oppført i 2014. Leiligheten har fine kvaliteter og holder normalt god standard. Fellesområdet rundt består av pent opparbeidet gressplen, prydbusker, bed og felles parkeringsplass.

Sentrale punkter:
Byggeår 2014
Terrasse på 7 kvm
Parkett på gulvene
Fibernett
Tilhørende parkeringsplass

Leiligheten har adkomst via en utvendig trapp. Ved inngangspartiet har man en praktisk og stor sportsbod på 5 kvm.

Leilighetens entré er lys og innbydende. Her er det lyse og lekre farger, og en god atmosfære som møter deg. I gangen er det god plass til både kommode og klesoppheng. Første dør til høyre leder til en praktisk innendørsbod, med god lagrings og oppbevaringsplass.

Videre inn i gangen ligger badet til høyre. Dette er delikat og av god størrelse med pent vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegger. Badet er i lyse og stilsikkre farger og har varmekabler i gulvet. Ellers er badet innredet med toalett, servant med skap, dusj med glassdører, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Leilighetens soverom er som resten av leiligheten i lyse og delikate farger. Dette er av god størrelse med plass til både stor seng og garderobeskap.

Videre kommer man inn i en lekker og trivelig stue. Dette er helt klart leilighetens hovedrom og naturlige samlingspunkt. Her er det lysmaltevegger og store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp. I stuen er det god plass til både sofa- og spisegruppe. Leiligheten har en arealeffektiv åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredningen er stilren og tidløs med hvite profilerte fronter og en lekker benkeplate i heltre. Kjøkkenet er også praktisk utformet med mye skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging.

Fra stuen har man også utgang til en deilig og solrik terrasse på 7 kvm. Her kan man nyte de fine sommerdagene fra morgen til kveld.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Fast parkeringsplass på parkeringsområdet på fremsiden av bygget.
Det er etablert parkeringsplass med ladestasjon for el-biler. Ladning kan benyttes mot økte felleskostnader på kr. 200,- per mnd.

Adkomst

Følg E39 nordover mot Breistein. Ta til høyre inn Breisteinvegen og videre til høyre inn Leikvangvegen.

Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If
Polisenummer: 881302

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.