/
Tilbake

Fakta om boligen

Fana

Adresse: Saksarhaugen 80
Prisantydning: 2.360.000,-
Primærrom: 102 m²
Bruksareal: 102 m²
Tomt: 17238 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: F
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1987
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.360.000,-
Fellesutgifter: 6.706,-
Fellesgjeld: 302.228,-
Samlet pris: 2.662.228,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sandsli - Stor 4-roms toppleilighet med stor og deilig balkong - Nydelig utsikt og gode solforhold - 3 soverom - God planløsning

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Saksarhaugen 80!
En stor og lys 4-roms leilighet i populært og barnevennlig boligområde på Sandsli, med kort gangavstand til det meste.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard, med store rom og en god planløsning.

Når man kommer inn i entréen, har man fliser på gulv og lysmalte vegger. Her har man rikelig med garderobeplass og god plass til kommoder.
I gangen har man inngang til et romslig vaskerom hvor man har belegg på gulv og malte vegger. Her er det varmtvannsbereder, wc, servant, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Når man kommer inn i stuen, har man en stor og åpen stue hvor man har lyse og fine overflater på gulv og vegg. Samt store vindusflater som gir rommet rikelig med naturlig lysinnslipp. I stuen har man god plass til stor sofa- og spisegruppe.

Kjøkkenet er god størrelse, med profilerte fronter, benkeplate i laminat og fliser mellom benkeplate og overskap. Rikelig med skap og benkeplass. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Fra kjøkkenet er det utgang til solrik altan, hvor man har god plass til sittegrupper og grill. Her kan man nyte utsikten over nærområdet og virkelig slappe av..

Opp i boligens andre etasje har man to romslige barnesoverom hvor det er lysmalte vegger, veluxvinduer i tak og god plass til garderobe og seng. I tillegg er det mye gulvareal som gir rommet mye boltreplass.

Hovedsoverommet er av god størrelse med store veluxvinduer som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Her har man en stor garderobe med god plass til klær samt tilgang til en stor innvendig bod som man evt. kan bruke til "walk in closet" om man har behov for ytterligere garderobe.

I andre etasje har man et romslig helfliset bad, med varmekabler i gulv og hvit baderomsinnredning med oppbevaringsplass. Av sanitærutstyr er det wc, dusjsone og servant.

For ytterligere beskrivelse av eiendommen se vedlagt våtromsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Varmekabler på bad ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

En parkering i felles garasjeanlegg. Ellers gjesteparkeringer borettslagets eiendom.

Adkomst

Fra Lagunen følg Flyplassvegen til rundkjøringen ved Sandsli. Ta til høyre inn Sandslivegen. Følg veien forbi Statoil og ta til høyre inn til Saksarhaugen like før Fanatorget

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP775593

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.