/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen-Vest

Adresse: Lyngbøveien 11A
Prisantydning: 2.250.000,-
Primærrom: 44 m²
Bruksareal: 46 m²
Tomt: 368 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: C
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2004
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.250.000,-
Fellesutgifter: 500,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Lekker og romslig 2-roms selveierleilighet med god arealutnyttelse. Gjennomgående god standard, kort vei til sentrum, parkering og god kollektivtransport.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Linn Ask Mong presenterer denne fine og romslige 2-roms selveierleiligheten med en sentral beliggenhet på Laksevåg/Lyngbø. Leiligheten ligger i 1. etasje i en firemannsbolig fra 2004. Boligen er godt velholdt og er nylig malt utvendig. Leiligheten holder gjennomgående god standard og har en god utnyttelse av arealet.

Sentrale punkter:
Sentral beliggenhet
Nærhet til fine turområder
Gode bussforbindelser
Byggning fra 2004
God utnyttelse av arealet
Innvendig og utvendig bod
Varme i alle gulv

Adkomsten til leiligheten er via en utvendig trapp, ned til boligens 1. etasje. Her har man et pent inngangsparti, med en herlig terasseplatting som kan innredes med utemøbler for å nyte solfylte sommerdager.

Ved inngang er det første som møter deg en lys og fin entré. Her er det god plass til klesoppbevaring i kommodeløsning, samt mulighet for klesoppheng på vegger.

Fra entrèn har man tilkomst til leilighetens soverom. Soverommet er av god størrelse med plass til både dobbeltseng og klesoppbevaring. Fra soverommet har du tilgang til en innendørs bod, som gjerne kan brukes som et "walk in closet".

Leilighetens bad er helfliset og med varmekabler i gulvet. Badet i leiligheten er pent og delikat i tidløse farger. Badet inneholder dusjhjørne, servant med skap, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Videre inn i leilighten finner man stuen, som er leilighetens naturlige samlingspunkt. Dette er en lys og romslig stue med god plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe. De store vindusflatene sikrer godt med naturlig lysinnslipp. Her er det fine lysmalte vegger og parkett på gulvet. Ellers er det fine spotter i himlingen som sikrer god belysning i rommet. Fra stuen er det en praktisk og tidsriktig åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette er et lekkert og tidløst kjøkken med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Et hyggelig sted å lage mat.

Utenfor leiligheten finner man også en tilhørende utendørs bod.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Oppvarming

Varme i alle gulv. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Eier opplyser om parkeringsplass til en bil utenfor boligen etter avtale med de andre seksjonen. Ellers gateparkering.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjør over Puddefjordsbroen og videre mot Laksevåg. Følg Carl Konows gate videre til Kringsjåveien. Ta av til venstre inn på Lyngbøveien. Boligen vil da ligge på høyre side kun få meter inn i gaten.
Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If
Polisenummer: SP1239453.1.2
Det betales ifølge selger forsikring på mellom kr. 400,- og kr. 500,- per kvartal for denne enheten.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.