/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Møllendalsveien 4
Prisantydning: 1.999.000,-
Primærrom: 56 m²
Bruksareal: 60 m²
Tomt: 1766 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1948
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.999.000,-
Fellesutgifter: 8.202,-
Fellesgjeld: 946.822,-
Samlet pris: 2.945.822,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sentrum/Møllendal Moderne 2-roms leilighet med balkong på 4 m² og stor felles takterrasse. Utsikt mot byfjellene med Store Lungegårdsvannet i forgrunnen. Kort vei til sentrum, butikk, bybane og turområder.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer denne sentrale og moderne leiligheten beliggende i 2. etasje i Lungegaarden borettslag!
Sentrale punkter:
- God planløsning
- Kort vei til flere studiesteder
- Stor felles takterrasse på ca. 480m²
- God standard og smarte løsninger
- Beliggenhet like i vannkanten med flott utsikt

Bygget er fra 1948, men rehabilitet i 2004. Man kommer inn i en romslig entrè hvor det er en stor skyvedørsgarderobe med speil. Her har man rikelig med oppbevaringsplass til både sko og yttertøy. Porttelefon gjør det enkelt å slippe inn gjester. Videre inn finner vi en luftig og romslig stue, hvor det gode lysinnslippet og den flotte utsikten viser seg frem gjennom de store vinduene. Her har man en fantastisk utsikt utover Store Lungegårdsvann og opp mot Fløyen og Fjellsiden. I stuen har man har god plass til en stor sofa, salongbord og tv-møblement. Laminat på gulv. Fra stuen har man utgang til den koselige balkongen på 4,2m². I tillegg til den praktiske barbenken mellom stue og kjøkken, har man også plass til et stort spisebord. Et trinn ned fra stuen finner man det lyse og innholdsrike kjøkkenet med stilren innredning med lyse fronter og detaljer i stål. Laminat benkeplate, samt integrert stekeovn og platetopp. Pent helfliset bad med varmekabler i gulv. Bad inneholder dusj med glassdører, toalett, servant med innredning, samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Videre har man en praktisk kontorkrok, eventuelt sovealkove som kan tas i bruk til gjester. Leiligheten har også en innvendig bod på ca. 3,7m².

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Borettslaget har balansert ventilasjon. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Borettslaget har 50 parkeringsplasser som leies ut til beboere. Parkeringsplasser må søkes om til styret.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjør mot Danmarksplass. Kjør under broen, gjennom lyskrysset over bybanesporet. Ta til venstre igjen ved første avkjørsel. Om du tar bybanen til Florida, gå mot Danmarksplass og ta deretter første trapp ned til området fra Nygårdsbroen. Det vil bli skiltet med Ditt Sted visningsskilt under fellesvisning.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: 1380358

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.