/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Skoralia 2b
Prisantydning: 2.650.000,-
Primærrom: 65 m²
Bruksareal: 65 m²
Tomt: 45300 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: A
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2017
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.650.000,-
Fellesutgifter: 1.623,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Gavekort pålydene kr 20.000,- på IKEA til ny eier! Kolltveit - Helt ny 3-roms leilighet med gjennomgående gode kvaliteter. Kort vei til Sartor. Lave omkostninger ved kjøp. Innflyttningsklar!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon Olav Synnestvedt presenterer Skoralia 2b!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
2 soverom
Nybygg fra 2017
Barnevennlig område
Flotte turmuligheter like ved
God planløsning
Stilrent og tidløst utformet

Nytt og moderne Marbodal kjøkken fra 2017 med hvite fronter og grå laminat benkeplate. Stilrent og tidløst design som de fleste vil sette pris på. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og inneholder blant annet stekeovn, platetopp, oppvaskemaskin og kjøl/frys.

Den åpne stue/kjøkken løsningen gir god plass til å innrede med både spisebord og sofagruppe. Her er det er luftig og store vindusflater som gir massevis med naturlig lysinnslipp. Både stue og kjøkken har lyse overflater med hvite vegger og eikeparkett på gulv som gir rommet en fin atmosfære. Fra stuen er det også utgang til en terrasse platting som kan nytes på solfylte dager.

Stilrent og tidløst bad med fliser på både gulv og vegger. Av sanitærinnstalasjoner på badet finner vi et vegghengt toalett, et pent dusjhjørne og en praktisk servant med oppbevaring. Badet har også varmekabler i gulvet.

Vegg i vegg med badet har leiligheten også en bod som i tillegg fungerer som vaskerom, en meget praktisk løsning som gjør hverdagen litt lettere.

Leiligheten har 2 soverom av romslige størrelser. På hovedsoverommet er det god plass til å innrede med både dobbelseng og oppbevaringsplass. På det minste rommet er det også plass til både seng og oppbevaring. Begge rom har lyse overflater som gir en fin romfølelse.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarmimg.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkeringsplass på felles parkeringsplass.

Adkomst

Kjør fra Bergen Sentrum vestover mot Sotra. Følg hovedveien over Sotra broen og forbi Sartor Senter på Straume. Følg veien gjennom Kolltveittunnelen og ta til venstre i rundkjøringen. Ta deretter første avkjøring til venstre opp mot Skorefjellet/Kolltveit. Byggefeltet ligger på venstre side av veien på toppen av Bildøybakken.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.