/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Ortuflaten 44
Prisantydning: 2.190.000,-
Primærrom: 67 m²
Bruksareal: 67 m²
Tomt: 79262 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1968
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.190.000,-
Fellesutgifter: 4.610,-
Fellesgjeld: 40.445,-
Samlet pris: 2.230.445,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fyllingsdalen - Moderne 3-roms leilighet med balkong og god planløsning - Kort avstand til butikker, barnehager og Oasen senter! Sentralvarme og varmtvann inkl. i felleskostnader. Lave omkostninger ved kjøp!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom har gleden av å presentere Ortuflaten 44. Leiligheten har en sentral beliggenhet i Fyllingsdalen, hvor man har alt innenfor en kort gangavstand fra boligen som blant annet Oasen senter, offentlig kommunikasjon og dagligvarebutikker.

Leiligheten har en fri og fin beliggenhet i byggets andre etasje med en gjennomgående god planløsning.

Når man kommer inn i entréen er det tidløse fliser på gulv og hvite slette vegger med listfri overgang mellom vegger og tak. Her er det også montert spotlights i tak.

Videre kommer man inn til kjøkkenet, her har man også plass til et lite kjøkkenbord for to personer. Kjøkkenet er byttet ut i 2016 med hvite slette fronter, benkeplate i laminat med fliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet har godt med skap og benkeplass. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger, med unntak av småapparater.

Leiligheten har et romslig bad hvor det ble lagt fliser på gulv i nyere tid, dusjkabinett og servant med oppbevaringsplass. Inngang fra badet til wc hvor man har fliser på gulv, lysmalte vegger, servant og wc.

Hovedsoverommet er av god størrelse hvor man har god plass til seng og kommoder. Soverommet har et stort garderobeskap som gir rikelig med oppbevaringsplass. Soverommet er i nyere tid blitt malt og lagt nytt gulv.

Leilighetens andre soverom har man god plass til seng, kommoder og garderobeskap. Her er det lagt nytt gulv, og alle overflatene er malt.

Stuen er av god størrelse, med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Her har man god plass til sofagruppe og spisebord. Stuen har nyere gulv samt alle overflater er malt. Fra stuen har man utgang til en praktisk balkong hvor man har god plass til bord og stoler.

Alt i alt en lys og fin leilighet!

I tillegg har leiligheten bod på fellesarealet hvor man har god oppbevaringsplass.


For ytterligere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Sentralvarme ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Borettslaget har soneparkering hvor man må kjøpe oblat hos borettslaget. Dette koster kr 600,- pr. år. I tillegg er det felles garasjeanlegg i borettslaget hvor man kan søke om fast plass. Disse plassene tildeles etter ansenitet.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man veien til Oasen, ved rundkjøringen v/Esso stasjonen tar man til venstre inn på Hjalmar Bratnings vei. Følg veien rett frem til neste rundkjøring og fortsett rett frem. I krysset etter rundkjøringen tar man til høyre inn på Torgny Segerstedts vei. Følg veien til man får avkjørsel til Ortuflaten som ligger på høyre side av veien, og kjør inn her. Da kan man parkere på gjesteparkeringen.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 83208256

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.