/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Nedre Banesmauet 6
Prisantydning: 5.290.000,-
Primærrom: 107 m²
Bruksareal: 125 m²
Tomt: 56 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1848
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 5.290.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Nøstet - Bolighus/leiegård innredet med 3 flotte leiligheter sentralt i Bergen sentrum. Muligheter for utleie hvor man vil kunne ha gode leieinntekter!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon Olav Synnestvedt presenterer Nedre Banesmauet 6!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Sentral beliggenhet på Nøstet
Bolighus innredet med 3 leiligheter. Muligheter for gode leieinntekter.
Hele huset fremstår som godt vedlikeholdt


I 1.etg er det en 2-roms leilighet med seperat inngang. Stue med åpen kjøkkenløsning. kjøkken av type Crown Imperial. Skipsgulv på stuen og soverom. Spottekasse i stuen. Fliser på kjøkkenet med varmekabler. Forøvrig varmekabler i hele 1.etg. Helfliset bad med vegghengt toalett, og opplegg til vaskemaskin. Balansert ventilasjon på soverommet i 1.etg.

I 2.etg er det en flott 2-roms leilighet med åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkken fra Crown Imperial med integrerte hvitevarer som oppvaskemaskin, stekeovn, platetopp og kjøl/frys. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Ellers i leiligheten er det skipsgulv og malte vegger. Helfliset bad med vegghentg toalett, og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med innfellbare dører som frigjør plass på badet. Varmekabler i gulv. Mekanisk avtrekk fra bad. Fin størrelse på soverommet hvor man også har skap-og oppbevaringsmuligheter.

I 3.etg er det en 2-roms leilighet med åpen stue/kjøkkenløsning. Spotter i tak. Kjøkken fra Crown Imperial med integrerte hvitevarer som oppvaskemaskin, stekeovn, platetopp og kjøl/frys. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Helfliset bad med steamdusj, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Soverom med integrete hyller. På loftet er det noe skråtak, med knevegger men rommene er godt utnyttet.
Det er spotter i den skiferbelagte trappegangen, og integrert dekor belysning.

Det elektriske anlegget er fra 2005. Alle rør i huset ble skiftet i 2004. Nye vinduer i første og andre etasje i 2017 (bortsett fra et vindi i felles trappegang). Vinduene i 3.etg ble byttet i 2010.

Oppvarming

Varmekabler i hele leiligheten i 1.etg. Ellers er det varmekabler på resterende  to bad, samt i de flislagte sonene på kjøkkene, og gangen til leiligheten i 3.etg.
Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Soneparkering.

Adkomst

Fra teaterparken foran Den Nationale Scene følger man Engen inn i Jonsvollsgaten, gå deretter til venstre i Baneveien. Nedre Banesmauet vil nå komme på høyre hånd.
Kjører man bil kan det være greit å parkere i Klostergarasjen, leiligheten befinner seg ca 100m fra innkjørselen til Klostergarasjen.
Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmgeling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.