/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Strandgaten 193
Prisantydning: 3.950.000,-
Primærrom: 68 m²
Bruksareal: 68 m²
Tomt: 460 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1954
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.950.000,-
Fellesutgifter: 2.213,-
Fellesgjeld: 3.871,-
Samlet pris: 3.953.871,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Nordnes - Attraktiv 3-roms eierleilighet med gjennomgående meget god standard og planløsning - Heis i bygget - Kort vei til "alt" - Nyoppusset i 2016

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon Olav Synnestvedt presenterer Strandgaten 193!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Sentral beliggenhet, kun 5 minutters gange til Torgallmenningen
Høy standard, oppusset 2016
Lyse, tidløse og pene overflater
2 soverom
God planløsning

3-roms leilighet beliggende i 4.etg. Leiligheten ble vesentlig oppgradert 2016 med blant annet nytt bad, kjøkken, overflater, rør, elektrisk m.m. Leiligheten holder en høy standard på overflater og utstyr. Plassbyggede løsninger fra Walløe & Nilsen AS. Meget sentralt beliggende i Bergen sentrum med ca. 5 minutters gange til Torgalmenningen.

Åpen stue kjøkken løsning med nytt og pent Sigdal kjøkken fra 2016, kjøkkenet har hvite slette fronter, trefinert benkeplate og rikelig med skap- og benkeplass. Stuen har flere vinduer med god størrelse som gir massevis med naturlig lysinnslipp, det er også lyse og tidløse overflater med hvite vegger og parkett på gulv. Her er det også godt med plass til å innrede med både spisegruppe og sofagruppe. Av hvitevarer på kjøkkenet er det frittstående kjøleskap og integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Pent og stilrent helfliset bad fra 2016 med hvite keramiske fliser på vegger og sementfliser på gulv, i dusjhørnet er det flotte mosaikkfliser. Badet inneholder regnfalls dusj, servant med oppbevaring, toalett, vaskemaskin og tørketrommel. I gulvet er det også lagt varmekabler.

Leiligheten har to soverom, begge med god størrelse hvor det er godt med plass til både seng og oppbevaringsmuligheter. Begge soverom har de samme lyse overflatene som går igjen gjennom leiligheten med hvite vegger og parkett på gulv, flott kontrastvegg på hovedsoverommet. Hovedsoverommet har egen walk-in garderobe.

Skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer. Eier opplyser at det ble byttet innmat i sikringsskap, samt all kabling i leiligheten ble trekt opp nytt i 2016.

Oppvarming

Leiligheten har sentralvarme med innebygde radiatorer. Varmekabler i gulv på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Soneparkering.

Adkomst

Fra sentrum kjører man utover Strandkaien og følger denne videre utover C. Sundts gate mot Akvariet. Før Nykirken tar man opp til venstre og videre til venstre tilbake mot gågaten. Nr 193 ligger på venstre side av veien. Til fots kommer du til nummer 193 ved å gå ut gågaten og så har du nummer 193 på høyre side vis a vis hotellet.
Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP0000959430

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.