/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Straumsfjellvegen 5B
Prisantydning: 3.450.000,-
Primærrom: 84 m²
Bruksareal: 90 m²
Tomt: 12765 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: A
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2017
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.450.000,-
Fellesutgifter: 2.512,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Straume - Stor 3-roms leilighet fra 2017. God planløsning, heis, garasjeplass og vestvendt terrasse!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon Olav Synnestvedt presenterer Straumsfjellvegen 5b i Straumsfjellet Panorama!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Nybygg fra 2017
Moderne og god kvalitet
God planløsning
Sentral beliggenhet i populært område

Ny, moderne og romslig leilighet som ble ferdigstilt i 2017. Dette er en leilighet med god planløsning og bra kvalitet på overflater og utstyr. Når man entrer leiligheten kommer man inn i en romslig gang med parkett på gulv og rikelig med plass til å innrede med garderobeskap og det man måtte ønske.

Leilighetens kjøkken er et lyst og fint Sigdal kjøkken med hvite profilerte fronter, laminat benkeplate og fliser mellom benkeplaten og overskap. God plass til spisebord. Kjøkkenet har frittstående kjøleskap og ellers integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Det er lyse overflater og parkett på gulv.

Det er en åpen løsning fra kjøkkenet ut mot stuen, her er det gjennomgående med lyse overflater og parkett på gulv. Stuen er av god størrelse med god plass til å innrede med sofragruppe. Det er store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Fra stuen er det også utgang til en markterrasse på ca 14 m². Terrassen har gode solforhold, samt gode muligheter til å innrede med sittegruppe.

Helfliset bad med hvite fliser på vegger og mørke fliser på gulv, det er også varmekabler i gulv. Taket er hvitmalt med downlights. Badet har dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt toalett, speil med lys og servant med oppbevaringsplass. Leiligheten har også et vaskerom/wc med fliser på gulv med varmekabler, hvor det er vegghengt toalett, speil med lys og servant med oppbevaringsplass. Det medfølger også vaskemaskin og tørketrommel. Fra vaskerommet er det også inngang til innvendig bod av god størrelse.

Leiligheten har to soverom av god størrelse på henholdsvis 12 og 7,5 m². Begge soverom har lysmalte vegger og parkett på gulv. Hovedsoverommet har garderobeskap, ellers god plass til å innrede med oppbevaringsmuligheter på begge rom.

Oppvarming

Straumsfjellet Panorama sameie forsynes med varme til oppvarming av leilighetene og varmtvann fra jordvarmeanlegg. Vannbåren varme som varmer vann til jordbruksvann og radiatorer via sentral varmepumpe. Ellers elektrisk gulvvarme på bad og wc/vaskerom.
Balansert ventilasjon med varmegjennvinning.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Egen plass i felles garasjeanlegg. Biloppstillingsplass nr. 132. I tillegg er det 25 gjesteparkeringer i sameiets parkeringskjeller.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum kjører man retning Sotra og tar av mot Sartor Storsenter på Straume. Ta deretter mot venstre i første rundkjøring og kjør rett igjennom neste rundkjøring opp Straumsfjellvegen forbi Coop Obs. Straumsfjellet Panorama vil nå ankomma på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.