/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Geitevikja 10
Prisantydning: 5.290.000,-
Primærrom: 171 m²
Bruksareal: 215 m²
Tomt: 1078 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1985
Soverom: 5

Prisdetaljer

Prisantydning: 5.290.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Straume - Stor og innholdsrik enebolig over 2 plan med gjennomgående god planløsning i populært boligområde - 5 soverom - Stor tomt på 1078 m² - Kort avstand til Sartor senter

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Geitevikja 10!

Pent opparbeidet tomt med asfaltert adkomst og parkering, beplantning, forstøtningsmurer av betong og naturstein, plen, terrasseplatting m.m.
Gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Innholdsrikt hus med mange gode løsninger
Nyere kjøkkeninnredning
Stor tomt på 1078 m² som er pent opparbeidet
5 soverom
To store terrasser på henholdsvis 26 og 29 m²
Praktisk vinterhage på 14 m²

Når du kommer inn i entréen har man gode opphengs muligheter for ytterklær og sko. Videre inn i hallen har man tilgang til vaskerom, toalett og flere soverom av gode størrelser, i tillegg har man i hallen et garderoberom hvor man har rikelig med garderobeplass.

Boligens toalettrom er helfliset med fliser på vegger og gulv, og inneholder toalett og servant. Boligens vaskerom har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i tillegg til at det inneholder et praktisk dusjhjørne. I underetasjen er det også tilgang til flere boder, hvor den ene leder ut på baksiden av huset hvor man finner en praktisk inngang til garasjen.

Når man beveger seg opp i boligens andre etasje kommer man opp i gangen hvor det er et speillagt garderobeskap og god plass til oppbevaringsmuligheter. Fra gangen får man tilgang til resten av boligen med stue, kjøkken, bad og to soverom. Her er boligens hovedsoverom som inneholder en stor skyvedørsgarderobe i tillegg til at det er rikelig med plass til både dobbeltseng og oppbevaringsmuligheter. Fra soverommene er det også utganger til en altan på 29 m². Boligens bad er helfliset med keramiske fliser på gulv og vegger, det er også varmekabler i gulv. Av sanitærutstyr på badet er det toalett, dusj og servant med innredning.

Fra gangen får man også tilgang til boligens kjøkken som er et stort, pent og tidløst kjøkken levert av JKE Design med god kvalitet. Kjøkkenet har profilerte fronter og rikelig med både skap og benkeplass. Det er både laminat benkeplate på halvøy og benkeplate av granitt ved kjøkkeninnredning, over benkeplatene er det flislagt vegg. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og inneholder blant annet induksjonsplate, oppvaskmaskin, stekeovn, dampovn og kjøleskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger med unntak av småapparater. Kjøkkenet har pene fliser på gulv som matcher godt med de andre fargevalgene på kjøkkenet.
Kjøkkenet har store vinduer som gir rikelig med naturlig lys, i tillegg en fin utsikt.

Når man så beveger seg inn i den andre delen av overetasjen kommer vi inn i stuen. Boligens stue er romslig med rikelig plass til både sofagruppe og spisegruppe, her har man flere innredningsmuligheter. Store vindusflater i front av stuen gir godt med naturlig lysinnslipp. I stuen er det også en peis som kan tilby både varme og kos på kalde vinterkvelder. Overetasjen har gjennomgående gode kvaliteter med lyse overflater og parkett på gulv. Fra stuen er det i tillegg utgang til en flislagt altan over garasjen på 26 m², her er det i tillegg en innglassert vinterhage med skyvedører med isolerte glassflater på 14 m². Vinterhagen har innlagt strøm, fastmontert varmelampe og downlights i himling. Det er også rikelig med plass til å innrede med en koselig sittegruppe som kan nytes året rundt.

2 stk boder på henholdsvis 3,8 m² og 3 m², samt garasje på 31,7 m² og bod i garasjen på 5,3 m².

Oppvarming

Varmekabler i entré, hall, vaskerom, 2 soverom i 1 etasje. Varmekabler i stue og bad i 2 etasje. Varmepumpe i hall ved trapp og vedovn i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Dobbel garasje på egen tomt, i tillegg har man en parkeringsplass hvor man har plass til to biler.

Adkomst

Fra Sartor senter følger man Sartorvegen retning Bildøyvegen/Arefjordsvegen. I krysset tar man til venstre retning Arefjord, så første avkjørsel på høyre hånd merket Lonavegen. Følg veien til bunnen av bakken, og ta så videre inn i Geitevikja på høyre hånd. Geitevikja 10 ligger da ca. 100 meter rett frem.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

LO Favør Husforsikring
Polisenummer: 9160511

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.