/
Tilbake

Fakta om boligen

Fana

Adresse: Mildevegen 21
Prisantydning: 7.890.000,-
Primærrom: 182 m²
Bruksareal: 188 m²
Tomt: 1082 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: E
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1947
Soverom: 5

Prisdetaljer

Prisantydning: 7.890.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Hjellestad / Milde - Innholdsrik enebolig med 5 soverom med gjennomgående god standard - Stor og deilig uteplass med sjøutsikt - Dobbel garasje med god oppbevaringsplass - Stor tomt - Kort vei til barneskoler, fritidsaktiviteter og sjø!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Mildevegen 21! En romslig enebolig i et populært boligområde, med kort vei til barnehager, skole og sjøen!

Kort fortalt:
Stilrent kjøkken fra 2014
Nytt tak i 2016
5 soverom
Gjennomgående god standard
God planløsning
Dobbel garasje + en garasje til oppbevaring.
Stor og pent opparbeidet tomt

Boligen har en herlig hall med skiferheller på gulv og varmekabler. Her har man rikelig med garderobeplass i en stor skyvedørsgarderobe. Herfra har man et praktisk vaskerom på ca. 6 m² med skiferheller på gulv, malte panelplater på vegg, "rør i rør" fordelerskap og opplegg for vaskemaskiner.

I underetasjen har man i tillegg to romslige soverom på henholdsvis ca. 7,6 m² og 7,5 m² hvor man har god plass til seng og garderobeskap. Man har også en tv-stue hvor ungdommene i huset kan trekke seg tilbake å ha sin egen lille "bule". Her har man også tilgang til et tidligere vaskerom samt en stor innvendig bod hvor man har god oppbevaringsplass.

Videre opp i andre etasje har man et romslig hovedsoverom, her har man god plass til dobbeltseng og man har god garderobeplass. Fra hovedsoverommet har man inngang til et eget helfliset bad med dobbelservant, wc og dusjsone. I tillegg har man et enkelt wc i gangen hvor det er lagt belegg på gulv og tapet på vegger.

Videre inn i stuen har man slette malte vegger, spotlights i tak og på gulvet er det lagt en tidløs hvitlakket eikeparkett. Her er møbleringsmulighetene store, og man har en moderne vedovn samt varmepumpe som gir god oppvarming på kalde dager. Stuen har rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater, og man har god plass til stor sofa- og spisegruppe.

Boligen har et moderne og romslig kjøkken som ble modernisert i 2014 med fronter i hvit høyglans, integrerte hvitevarer og dobbel vask. Kjøkkenet ble levert fra IKEA med heltre benkeplate, samt man har en kjøkkenøy hvor man kan ta en rask matbit i en hektisk hverdag. Her har man rikelig med både skap og benkeplass samt en nydelig utsikt mot Vestrepollen og Aboretet. I tillegg har man god plass til stort spisebord på kjøkkenet.

Fra stuen og kjøkkenet har man utgang til overbygget uteareal hvor man kan trekke seg tilbake, samt man har en stor platting over garasjen hvor det er lagt granittstein. Her er det rikelig med plass til å innrede med flere sittegrupper, både under tak og åpen himmel. Her har man også tilgang til hagen, som er praktisk utformet for familien, hvor det både er plass til basseng og huskestativ. I tillegg har man også en praktisk redskapsbod.

Opp i tredje etasje har man to store soverom hvor man har god plass til seng, kommoder og garderobeskap. Soverommene har lyse overflater, parkett på gulv og gode vinduer som gir masse naturlig lysinnslipp. Det ene soverommet kan også brukes som loftstue om ønskelig. I tilknytning til soverommene har man også et praktisk garderoberom hvor man har god oppbevaringsplass.

Her har man også et romslig helfliset bad, med varmekabler i gulv, hvor det er badekar, wc og servant med oppbevaringsplass.

I tillegg har man garasje på 83 m² hvor man har god plass til biler, motorsykkler, sykler og oppbevaring,

Samt en redskapsbod i hage på 11 m² hvor man har rikelig med lagringsplass.

For ytterligere beskrivelse se selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport.

Oppvarming

Vedovn i stue og varmepumpe, varmekabler i entré, vaskerom, badene i boligen. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

God parkering i dobbel garasje og enkel garasje, ellers biloppstillingsplasser på egen tomt.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man sørover mot Fana og Lagunen Storsenter. Fortsett videre langs Flyplassvegen og ta til venstre mot Hjellestad i rundkjøring ved Telenor-bygget.

Fortsett videre rett frem forbi Blomsterdalen og videre mot Hjellestad/Milde. Ved Milde-krysset tar man mot venstre og videre mot Milde. Følg veien ca. 300 meter, til man kommer til den første krappe svingen, huset ligger da på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.