/
Tilbake

Fakta om boligen

Fana

Adresse: Vindharpevegen 8
Prisantydning: 3.990.000,-
Primærrom: 89 m²
Bruksareal: 92 m²
Tomt: 2115 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: D
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2011
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.990.000,-
Fellesutgifter: 2.006,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Steinsviken - Lekker 4-roms leilighet med gjennomgående god standard og 3 soverom - Stor uteplass med gode solforhold - Fast parkering i fellesgarasje - Trappefri adkomst - Kort vei til bybanen

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Vindharpevegen 8, en stor og fin leilighet med gjennomgående god planløsning med blant annet 3 soverom.

Leiligheten har en fri og fin beliggenhet i byggets første etasje, med utgang til en flott uteplass i front av leiligheten hvor man kan nyte fine sommerdager. Leiligheten har en gjennomgående god standard med blant annet eikeparkett på alle gulv (utenom bad), lysmalte vegger med listefritt tak og vannbåren varme i alle gulv med unntak av boden.

Når man kommer inn i leiligheten har man en stor og lys entré med 3-stavs eikeparkett på gulv og lysmalte slette vegger, her har man god plass til oppføre et garderobeskap for ytterklær. Videre inn kommer man til badet, badet er fra byggeår med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Her er det opplegg for vaskemaskin, servant med oppbevaringsplass, vegghengt wc og dusjhjørne med foldedører.

Hovedsoverommet er av god størrelse på ca. 12,5 m²,hvor det er lagt parkett på gulv og lysmalte vegger. Her er det stor skyvedørsgarderobe samt god plass til dobbelseng og kommoder. I tillegg har man inngang til bod/teknisk rom på 3,3 m² hvor man også har gode oppbevaringsmuligheter.

Soverom 2 innehar samme kvaliteter som hovedsoverommet, her er det samme utførelser på gulv og vegger, samt det er god plass til seng, kommode og garderobe. Skulle man ikke ha bruk for 3 soverom, så kan man benytte rommet som kontor.

Leilighetens siste soverom er av generøs størrelse på ca. 12,5 m², her har man god plass til dobbeltseng, garderobeskap og kommoder. Her er det også eikeparkett på gulv og lysmalte slette vegger.

Videre inn til kjøkkenet/stuen, har man en stor åpen kjøkken/stue løsning hvor man har tidløs kjøkkeninnredning fra Designa, med hvite slette fronter, benkeplate i laminat og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er praktisk utformet i en U-form, med en barløsning mot resten av stuen. Her er det rikelig med skap- og benkeplass.

Rommet er av god størrelse på ca. 38 m² hvor man har gode innredningsmuligheter. Stuen har en god inndeling og man har god plass til stor sofa- og spisegruppe. I tillegg er det store vindusflater i stuen som gir leiligheten rikelig med naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det også utgang til en egen platting hvor man kan nyte fine sommerdager.

I byggets underetasje har man et stort felles garasjeanlegg med fast parkeringsplass. I tillegg har man en sportsbod på ca. 5 m² hvor man har god plass til oppbevaring.

Oppvarming

Vannbåren varmekabler på bad, samt vannbåren i alle gulv utenom bod. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning, ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Leiligheten har en fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg med tilhørende bod i bakkant. Ellers gjesteparkering og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra sentrum kjører man sørover i retning Lagunen Storsenter, like etter Bohus, på høyre side av veien tar man av avkjørselen til høyre like før rundkjøringen i Lagunen. Ta andre avkjørsel i rundkjøringen mot Søreide, og følg Steinsvikveien forbi Kiwi. Når man kommer på flaten tar man til venstre merket Harald Sæverudsvei ved lyskuppel og første avkjørsel til høyre merket Vindharpeveien.

I tillegg kan man ta bybanen til Råstølen, og spasere til leiligheten.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.