/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Peer Gynts vei 10
Prisantydning: 3.090.000,-
Primærrom: 107 m²
Bruksareal: 115 m²
Tomt: 65195 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Rekkehus
Byggeår: 1971
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.090.000,-
Fellesutgifter: 5.326,-
Fellesgjeld: 161.232,-
Samlet pris: 3.251.232,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fyllingsdalen - Moderne rekkehus over 2 etasjer med 3 soverom, gjennomgående god planløsning og standard - Nydelig utsikt - Barnevennlig og populært boligområde - Svært sentral beliggenhet

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling presenterer Peer Gynts vei 10 - Et moderne rekkehus i populært og barnevennlig boligområde med en svært sentral beliggenhet og kort vei til "alt"

Boligen går over to plan og har en gjennomgående god standard og planløsning. Huset har blant annet 3 soverom, tv-stue og en stor og åpen stue/kjøkkenløsning.

Når man kommer inn i huset har man en lys og innbydende entré, her har man gode muligheter for oppføring av garderobeløsninger og kommoder. Videre fra entréen har man en innvendig bod på 4 m² hvor man har gode innredningsmuligheter, eller man kan bruke boden som garderobe.

Videre kommer man inn i stuen, her er det åpen stue/kjøkkenløsning. Rommet er pusset opp i nyere tid sammen med kjøkkenet. På overflatene i stuen/kjøkkenet er det lagt ned tidløse kvaliteter som enstavs eikeparkett på og lysmalte vegger og tak. Nyere kjøkkeninnredning fra 2014, med kjøkkenfronter i hvit høyglans fra IKEA, benkeplate i laminat og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er godt utnyttet og man har rikelig med skap- og benkeplass. I taket på kjøkkenet er det lagt inn spotlights i tak, noe som gir rommet rikelig med lys.
Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger med unntak av småapparater.

I stuen har man gode innredningsmuligheter, med god plass til sofa- og spisegruppe. Her har man stort og godt rom, og møbleringsmulighetene er mange. I stuen er det også en praktisk vedovn, som gir god oppvarming på kalde dager.
Store vindusflater i stuen gir mye naturlig lysinnslipp og man kan nyte utsikten fra sofakroken.

Fra stuen har man utgang til en stor balkong på 18,5 m² som er ypperlig til grillfester. Her har man plass til utegruppe og grill.

Beveger man seg ned i underetasjen, er det første man kommer til en praktisk tv-stue. Her har man plass til sofa, bord og tv-møblement.

I underetasjen er det tre soverom hvor det er garderobeskap på alle rom, og man har plass til en seng og kommode/skrivebord. På soverommene er det malt panel og furugulv. Fra hovedsoverommet har man utgang til terrasse.

Badet har en romslig størrelse, med fliser på gulv og vegger. Her er det i tillegg varmekabler i gulv, vegghengt wc, servant med innredningsplass og dusjsone med foldedører. Her har man også plass til kommode eller skap. Inngang til et praktisk vaskerom hvor man har opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Vaskerommet har mye oppbevaringsplass og er svært praktisk for en barnefamilie.

Oppvarming

Vedovn i stue og varmepumpe i tv-stue, varmekabler i gulv på bad, vaskerom og tv-stue i underetasjen. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Fast parkering på biloppstillingsplass, ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Oasen senter kjører man mot Varden. Ta deretter av i den andre rundkjøringen mot Krokatjønnveien og Spelhaugen. Følg veien til den går over i Myrholtet og ta første til høyre inn Peer Gynts vei. Nr. 10 ligger da på venstre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.