/
Tilbake

Fakta om boligen

Os (hordaland)

Adresse: Sveingard 25
Prisantydning: 4.900.000,-
Primærrom: 359 m²
Bruksareal: 455 m²
Tomt: 1776 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1984
Soverom: 4

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.900.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Nordstrøno - Stor enebolig med svømmebasseng | Pent opparbeidet hage og skjermet beliggenhet | Stor tomt på 1776m² | 4 romslige soverom | Muligheter for båtplass i nærheten

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Sveingard 25!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Stor enebolig på 359 m² med flere muligheter.
Innendørs svømmebasseng på 12,5m
Terrasse samt flere flotte uteplasser rundt boligen.
Mulighet for båtfeste


Man kommer først inn i vindfanget, videre beveger man seg inn i en stor hall hvor det er flislagt gulv, hvite vegger og store vinduflater som gir masse naturlig lysinnslipp. Fra gangen her har man tilgang til to soverom og et bad, samt et vaskerom.

Soverommene i første etasje er begge av god størrelse med god plass til både dobbeltseng og garderobe-løsninger. Her er det lyse overflater og laminat på gulv. Badet i første etasje har hvite fliser på gulv og vegger av fliser/malt glassfiberstrie/malt puss med blå og hvit fargekombinasjon. Varmekabler i gulv. Badet inneholder toalett, servant med oppbevaringsplass og dusj.

Når man beveger seg opp trappen fra gangen kommer man opp i boligens stue som er stor og romslig med god plass til å innrede med både spisegruppe og sittegruppe. Her er det store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det utang til en stor terrasse, og hagen i andre enden. Fra terrassen kan man nyte utsikten av fin natur. Ellers er det peis i stuen som varmer godt.

Kjøkken seg som er fra byggeår med heltre fronter og heltre benkeplate. Dette er et romslig kjøkken hvor man kan innrede med et spisebord om det er ønskelig. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer og inneholder komfyr, oppvaskemaskin og kjøleskap.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

I 2.etg er det også et bad og et soverom(muligheter for å lage flere soverom i 2.etg), samt et bassengrom med et stort basseng som kan nytes hele året. Badet i andre etasje er innredet med hvite fliser på gulv og vegger av delvis fliser/glassfiberstrie med blå og hvit fargekombinasjon. Varmekabler i gulv. Badet inneholder toalett, servant med oppbevaringsplass og dusj. Begge soverommene i denne etasjen er av gode størrelser og har rikelig med plass til både dobbeltseng og oppbevaringsmuligheter.

Bassengrom ble ferdigstilt for 10 år siden. Bassengduk ble lagt av profesjonelt firma og teknisk utstyr ble levert og montert av Aico AS. Bassenget har vært i bruk frem til oktober 2017. Det er også klargjort for bygging av bad og garderobe i bassengrommet.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i 1.etg. Ellers varmekabler på badet oppe, og inne ved svømmebassenget.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Garasje på 42 m² med plass til to biler. Bilopstillingsplass til flere biler på egen tomt.

Adkomst

Følg E39 fra Uno-X Os, ta mot høyre i første rundkjøring og følg deretter Ulvenvegen retning venstre. Ulvenvegen vil etter hvert gå over til Strønevegen, kjør forbi Askeladden Boats AS og over broen ved Hillershavn. Ta deretter første til høyre etterfulgt av ny avkjøring mot høyre. Sveingard 25 vil nå komme på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

DNB - Norsk Sykepleier Forbund
Polisenummer: 5368660

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.