/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Bregnestien 2c
Prisantydning: 3.300.000,-
Primærrom: 107 m²
Bruksareal: 107 m²
Tomt: 253 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Rekkehus
Byggeår: 1966
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.300.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fyllingsdalen - Meget pent selveiende rekkehus med store utplasser - Gjennomgående god standard i et populært og barnevennlig boligområde - Bør sees!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Bregnestien 2c. Huset ligger i et svært barnevennlig boligområde og har en gjennomgående god standard, 2 soverom, helfliset bad, stort og praktisk vaskerom og 2 store solrike terrasser. Tidligere har det vært et soverom oppe i stuen. Dette kan man tilbakeføre med en lettvegg om det er ønskelig.

Når man kommer inn i vindfanget har man en praktisk garderobeløsning med fliser på gulv, her er det god opphengsplass til ytterklær.

Videre inn kommer man til en praktisk spisestue og kjøkken. Her er overflater pusset opp med laminat på gulv og malte vegger. I spisestuen har man god plass til å ha et romslig spisebord hvor man kan dekke opp til mange gjester, evt. kan man gjøre om arealet til et soverom dersom behovet melder seg.
Kjøkken på 7,8 m² hvor man har rikelig med skap og benkeplass. Her er det tidløse profilerte grå fronter, benkeplate i laminat. På kjøkkenet har man også plass til et spisebord hvor man kan spise frokosten i en ellers hektisk hverdag.

Beveger man seg opp, har man en stor og romslig stue. Her er det tidløs laminat på gulv, lysmalte vegger og en deilig varmende vedovn som gir god oppvarming på kalde vinterdager. Her har man god plass til stor sofagruppe så vel som spisegruppe og man har i tillegg utgang til stor altan på 17,5 m² hvor man kan nyte utsikten mot Sælenvannet og nærområdet. Her er det også store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og man har svært lite innsyn.

Beveger man seg nedover i huset mot bunnen kommer man til soveroms avdelingen. Her er det to romslige soverom hvor man har god plass til seng, garderobeskap og kommoder. Her er det lyse overflater og laminat på gulv. Videre kommer man inn til et lekkert og helfliset bad hvor man også har varmekabler i gulv. Av sanitærutstyr på bad har man vegghengt wc, servant med innredning og badekar. Fra etasjen har man utgang til en deilig terrasse og hage. Her er det i tillegg et boblebadekar hvor man kan nyte et deilig bad.

Videre ned til siste halvetasje har man en romslig stue/kontorløsning hvor man kan innrede som en tv-stue eller benytte arealet som kontor. Her er det fliser på gulv, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel bak store speilskyvedører.

Alt i alt et innholdsrikt rekkehus i et populært og barnevennlig boligområde, med mange gode løsninger!

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler på bad ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Biloppstillingsplass til 2 biler rett utenfor boligen, ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man hovedveien mot vest og over Puddefjordsbroen mot Fyllingsdalen. Følg hovedvei mot Varden og ta til høyre i rundkjøringen ved Shellstasjonen. Ta så neste inn til venstre etter Shellstasjonen. Følg Vardeveien videre og over i Vardesvingen, frem til avkjørsel inn Bregnestien til venstre. Boligen ligger på venstre side i starten på gaten

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.