/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Løvåsbakken 21
Prisantydning: 2.050.000,-
Primærrom: 82 m²
Bruksareal: 83 m²
Tomt: 71401 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1973
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.050.000,-
Fellesutgifter: 7.454,-
Fellesgjeld: 423.482,-
Samlet pris: 2.473.482,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fyllingsdalen - Moderne 4-roms leilighet i 9 etasje med nydelig utsikt fra stor balkong på ca. 15 m² - Gjennomgående god standard - Àkonto strøm - Heis i bygget

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Løvåsbakken 21!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
- 3 Soverom
- Gjennomgående god standard
- Helfliset bad
- Stor og solrik altan

Når man kommer opp med heisen i 9 etasje, tar man første dør på høyre hånd. Her kommer du inn i en stor og praktisk entré med fliser på gulv. Her har man også god oppbevaringsplass for ytterklær med muligheter for å sette opp et garderobeskap.

Videre inn i gangen, kommer man til badet. Her er det keramiske fliser på gulv og vegger, badet ble pusset opp i 2008 i regi av borettslaget. Det ble i 2008 gjennomført en større rehabilitering av bad og røropplegg. Badet har varmekabler i gulv, inneholder dusj og servant med oppbevaringsplass. Leiligheten har også et eget toalettrom med fliser på gulv og vegger. Toalettrommet inneholder toalett og servant.

Leilighetens kjøkken har slette kremhvite fronter, laminat benkeplate og fliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er av god størrelse med god benkeplass og rikelig med oppbevaringsplass på kjøkkenet. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer med blant annet komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Her følger alle hvitevarer med i salget.

Hovedsoverommet er av god størrelse, hvor man har god plass til dobbeltseng og man har god plass til garderobeskap. Her er det tidløs parkett på gulv, listfri overgang fra vegg til tak og spotlights i taket.

I tillegg har leiligheten to soverom til hvor det er god plass til seng, kommoder og garderobeskap. Her er det gjennomgående god standard, med parkett på gulv og listfritt mellom vegger og tak.

Når man kommer inn i stuen, har man parkett på gulv, lysmalte vegger og store vindusflater som gir rommet mye naturlig lysinnslipp. I stuen er det god plass til stor sofagruppe, samt man har god plass til spisebord.


Utgang til stor og solrik altan, hvor man har en fri og fin beliggenhet, samt en nydelig utsikt!

Oppvarming

Varmekabler på bad og wc ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkerings- og garasjeplass tildeles etter venteliste av borettslaget.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum kjører man gjennom Løvstakktunellen retning Fyllingsdalen. Etter Tunellen følger man hovedveien og svinger til høyre inn Løvåsveien etter passering av Rema 1000 butikken på venstre side. Deretter følger man veien rett frem ca. 150 meter, hvor Løvåsen Brl. kommer til syne på venstre hånd like etter Coop Extra. Ta veien inn til venstre og følg veien oppover. Nr. 21 ligger da på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Asa
Polisenummer: 82230711

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.