/
Tilbake

Fakta om boligen

Askøy

Adresse: Flaggdalen 18
Prisantydning: 3.990.000,-
Primærrom: 127 m²
Bruksareal: 128 m²
Tomt: 444 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Tomannsbolig
Byggeår: 2011
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.990.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Strusshamn - Nyere halvpart av tomannsbolig i barnevennlig område. Gjennomgående gode kvaliteter. 3 soverom. Gode solforhold. Kort gangavstand til barneskole/senteret/badestrand og sjøen.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Flaggdalen 18!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
Bolig fra 2011 med høy standard og gode kvaliteter
Barnevennlig område i rolige omgivelser
Flere terrasser med totalt areal på ca 100 m²
Flott utsikt og gode solforhold


Halvpart av tomannsbolig oppført 2011. Boligen går over tre plan og holder en god standard. Pent opparbeidet tomt med store terrasser rundt boligen. Her har man sol hele dagen.

Åpen stue/kjøkkenløsning på 45 m² hvor det er rikelig med plass til å innrede med både spisegruppe og sittegruppe. Her er det pent laminat gulv, lyst tak og grå vegger. Stuen har mange vinduer som gir godt med naturlig lysinnslipp. Stuen har også en koselig gasspeis, gassen kommer fra en gasstank som er felles for boligfeltet. Fra stuen er det utgang til altan, rundt boligen er det flere terrasser på totalt 100 m². Dette gir flere fine uteområder som kan nytes året rundt.

Boligens kjøkken er fra Norema og fremstår som pent og tidløst med slette hvite fronter og laminat benkeplate. Her er det rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og inneholder stekeovn, platetopp, mikroovn, oppvaskemaskin og kjøleskap.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Boligen har totalt fire soverom. Soverommene har lyse overflater og laminat på gulv. Her kan det innredes med både senger og oppbevaringsmuligheter. Boligens største soverom har rikelig med plass til både dobbeltseng og garderobeskap, her er det også en seperat utgang til terrasse.

Badet i tredje etasje er et moderne og tidsriktig helfliset bad med keramiske fliser på gulv og vegger. På gulvet i dusjen er det pene mosaikkfliser. Badet inneholder toalett, servant med oppbevaringsplass og dusjnisje med glassdører. Varmekabler i gulv.

Badet i første etasje er et pent og tidløst helfliset bad med keramiske fliser på gulv og vegger. Her er det elvestein på gulvet i dusjsonen. Badet inneholder toalett, servant med oppbevaringsplass og dusj med glassdører. Varmekabler i gulv.

Boligen har et eget praktisk vaskerom med keramiske fliser på gulv og gipsplater på vegger. Vaskerommet inneholder vaskemaskin, tørketrommel, varmtvannsbereder og ventilasjonsaggreget.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Biloppstillingsplass til fire biler ved boligen.

Adkomst

Fra Askøybroen kjører man gjennom tunnelen og tar så til venstre i første rundkjøring, mot Follese og Hetlevik. Følg så Follesevegen til det skiltes Flagget til venstre. Tredje avkjøring til venstre vil nå være inn mot Flaggdalen, ta deretter første avkjøring til venstre. Boligen vil nå om litt ankomme på venstre side.
Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Frende
Polisenummer: 53499

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.