/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Fageråsveien 19D
Prisantydning: 4.250.000,-
Primærrom: 107 m²
Bruksareal: 107 m²
Tomt: 1052 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: F
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1951
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.250.000,-
Fellesutgifter: 2.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Moderne 3-roms leilighet med høy standard som er oppusset i 2015 - Utleiedel med 9.000,- i leieinntekter - Balkong med nydelig utsikt mot både Ulriken, Fløien og mot Sentrum - Sentral beliggenhet på Minde med kort gangavstand til bybane - Bør sees!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Fageråsveien 19D! En stilren leilighet som i nyere tid har blitt betydelig modernisert, med gjennomgående høye kvaliteter og tidløs standard.

Kort fortalt:
Moderne leilighet som har blitt betydelig modernisert i 2015
Enstavs eikeparkett
Tidløst og helfliset bad med varmekabler i gulv
Spotlights i tak
Kvikk kjøkken med eksklusive NEFF hvitevarer
Nye vinduer 3-lags fra Magnor fra 2015
Etterisolert i 2015
Egen utleiedel hvor det per dags dato er 9.000,- i leieinntekter pr måned (ikke godkjent)

Når man kommer inn i gangen er det lagt tidløse grå fliser på gulv, samt varmekabler. Her er det malte slette vegger og tak, samt spotlights i taket. I tillegg har man godt med oppbevaringsplass til ytterklær.

Det første soverommet man kommer til, har malte gipsplater på vegg og enstavs eikeparkett på gulv. Her er det god plass til garderobeskap, seng og kommode.

Hovedsoverommet er av generøs størrelse, med hvite slette vegger, spotlights i tak og enstavs eikeparkett på gulv. Her er det i dag montert vegghengt garderobeløsning hvor man har god plass til klesoppbevaring. Her er det god plass til å sette opp skyvedører i front for å skjule innredningen. Selger opplyser at skyvedører er bestilt, og vil medfølge boligen.

Badet er helfliset og moderne, med tidløse overflater på gulv og vegger. Her er det lagt tidløse fliser på vegger og gulv, samt det er varmekabler i gulv. Her er det også vegghengt wc, dusjsone med foldedører og servant med oppbevaringsplass. På badet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Inn i stuen har man en nydelig teglsteinsvegg bak vedovnen, denne bryter opp de stramme linjene i leiligheten. Her har man store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp, og man har utgang til balkongen hvor man kan nyte fine sommerdager.
Alle overflatene i stuen var modernisert i 2015 med blant annet enstavs eikeparkett og slette malte vegger, her ble alle vinduene byttet til 3-lags Magnor vinduer også.

Stuen er av god størrelse med god plass til både spisegruppe og sofagruppe, her er det gode innredningsmuligheter. Fra stuen og mot kjøkkenet er det åpen løsning. Her er det satt inn kvalitetskjøkken fra Kvikk og eksklusive hvitevarer fra NEFF. Kjøkkenet har godt med skap og benkeplass, her er det valgt benkeplate i heltre eik og satt inn glassvegg mellom benkeplate og overskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

I tillegg har leiligheten en utleiedel i kjeller på 37 m². Leiligheten holder en gjennomgående god standard og planløsning og ble modernisert i 2015. Utleiedelen består av entré, bad, stue/kjøkken og soverom.

I tillegg har leiligheten to store boder hvor man har rikelig med oppbevaringsplass.

Alt i alt en strøken leilighet, med gjennomgående god planløsning.

For ytterligere beskrivelse, se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Hoveddel: Varmekabler på bad og i entré, samt en praktisk vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Utleiedel: Varmekabler på gulv i alle rom i utleiedel.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Fast parkering på felles parkeringsplass.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Kjør opp Fageråsveien fra rundkjøringen på Wergeland ved Rema 1000. Følg veien ca. 500 meter og ta inn til høyre. Følg veien forbi blokken og nr.19 D ligger i enden på venstre side. Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.