/
Tilbake

Fakta om boligen

Askøy

Adresse: Rispeleitet 7b
Prisantydning: 3.490.000,-
Primærrom: 111 m²
Bruksareal: 120 m²
Tomt: 4218 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2002
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.490.000,-
Fellesutgifter: 1.500,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Hauglandshella - Seniorleilighet 50 + over to plan med gjennomgående god planløsning - 2 soverom - 2 bad - Trappefri adkomst - Egen garasje

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Rispeleitet 7b!

Flott 3-roms eierleilighet med gjennomgående gode kvaliteter og trappefri adkomst. Leiligheten har en god planløsning, og går over to plan. I stuen har man plass til en stor sittegruppe og spisebord. Fra stuen har man utgang til en vestvendt terrasse med gode solforhold og flott utsikt.
I andre etasje har man en loftstue som har flere bruks muligheter.

Her er 2 romslige soverom, hvor man har god plass til seng og garderobeskap. Her er det lysmalte overflater på vegger og tak, samt det er lagt parkett på gulv.

I tillegg er det to bad i boligen, hvor hovedbadet er helfliset med varmekabler i gulv. Badet i andre etasje har belegg på gulv, badekar og stråleovn.

Kjøkken med profilerte fronter i eik med benkeplate i laminat. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Det ble lagt inn fiber til boligene i Rispeleitet Seniorboliger i 2016. Det er Internett og TV fra Canal Digital. Sameiet har forhandlet frem en kollektiv avtale hvor hver enkelt bruker betaler kr 269.- pr mnd for Internett med høy hastighet og Tv pakke kr 369.- pr mnd. Det er mulighet til å endre avtalene individuellt.

Oppvarming

Varmekabler på bad i 1 etasje, stråleovn på vegg bad i 2 etasje ellers elektrisk oppvarming. Vedovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkering i garasje, ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Følg riksvei 562 til Askøy. Følg veien videre igjennom Stongafjellstunellen. Følg veien videre rett frem i første rundkjøring. Følg veien videre forbi Juvik, Haugland og deretter mot Ravnanger. Ta inn til høyre ca. midt på flaten etter Uno X, ved skilt merket Rispeleitet.

Det vil bli skiltet med visningsskilt Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.