/
Tilbake

Fakta om boligen

Kvam

Adresse: Kvinnhovden 160
Prisantydning: 2.590.000,-
Primærrom: 94 m²
Bruksareal: 96 m²
Tomt: 928 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Annet-fritid
Byggeår: 1950
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.590.000,-
Fellesutgifter: 500,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Kvamskogen - Moderne fritidsbolig over to plan med gjennomgående god standard - Kort vei til skitrekk og turløyper - Kjørevei helt frem til hytten

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer Kvinnhovden 160!

Leiligheten har moderne og gjennomgående god standard. Bygget ble totalrenovert og ombygget i 2012, fra et tidligere militært skolebygg til moderne fritidsboliger. Flott beliggenhet med gode solforhold og nydelig utsikt over omgivelsene. Utsikt mot Furedalen skisenter og nærhet til Aktiven skiområde.

Stuen er lys og trivelig, med god plass til spisegruppe, sofa og salongbord. God takhøyde bidrar til en luftig romfølelse. Lysmalte overflater, flott eikeparkett og peis som varmer etter en lang dag i skibakken. Fra stuen er det utgang til altanen hvor man kan nyte solen og utsikten. Her er det rikelig med plass til å innrede med utemøbler.

Åpen løsning mot det moderne høykvalitetskjøkkenet. Tyskprodusert med malte glatte fronter. Her finner du rikelig med skap -og benkeplass. Laminat benkeplate med vaskekum. I tillegg er kjøkkenet utstyrt følgende integrerte hvitevarer som medfølger i handelen: Integrert kombiskap med kjøl og frys, et frittstående kjøleskap kjøl/frys, mikrobølgeovn, komfyr, keramisk platetopp og
oppvaskmaskin

Følger man trappen ned til underetasjen, finner man igjen den gjennomgående lyse og moderne innredningen som på hovedplan. Her er boligens 2 soverom som begge holder god størrelse og standard. Her har man også en sovealkove hvor det er plass til 2 soveplasser. Fra det ene soverommet er det også utgang til en koselig terrasse.

I underetasjen finner man også et lekkert helfliset bad med stor fossefall-dusj, dobbel servant og vegghengt wc. Tysk baderoms innredning med oppbevaringsskuffer under servant. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kort oppsummert: her kan man trekke seg tilbake og senke skuldrene fra hverdagslivet. Leiligheten har svært lite behov for vedlikehold, sammenliknet med andre fritidsboliger. Her kan man nyte hyttelivet til det fulle!

Oppvarming

Peis i stue. Varmekabler på bad. Varmekabler i gang i 1.etasje samt i gang i underetasjen. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

To parkeringsplasser på eiendommen.

Adkomst

Fra Bergen sentrum tar kjøreturen ca. 1 time. Fra Riksveg 7 vis-à-vis Furedalen skisenter tar man inn til venstre. Deretter forbi camping, og kjør så opp mot venstre til man møter en privat bom. Gjennom den private bommen følger man veien rett frem til enden, deretter ned igjen mot høyre. Forbi den neste campingplassen tar man ned bakken, så ned igjen mot høyre, forbi hyttene man har på venstre side. Her parkerer man på parkeringsplassen.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Frende forsikring
Polisenummer: 640107

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.