/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Blommavegen 36b
Prisantydning: 2.390.000,-
Primærrom: 58 m²
Bruksareal: 64 m²
Tomt: 1617 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: C
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2017
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.390.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fjell - Nyere og moderne 3-roms leilighet fra 2017 med god standard og planløsning - Balkong på 7,4 m² med fin utsikt!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Bjørkbom presenterer Blommavegen 36b. En flott og moderne leilighet med sentral beliggenhet på Bildøyfjellet.

Kort fortalt:
- 3-roms leilighet i et "nytt" og moderne boligsameie som var ferdigstilt i 2016/2017.
- Gode kvaliteter og høy standard
- Helfliset bad med varmekabler i gulv
- Nydelig utsikt over nærområdet
- Trappefri adkomst

Leiligheten ligger fint til i byggets 2.etasje med inngangsparti i enden av rekken. Her er det med andre ord lite gjennomgangstrafikk fra naboene. Her har man også mulighet for å ta en trappefri adkomst til boligen, eller opp trappene fra parkeringsplassen.

Når man kommer inn i leiligheten har man en lys og innbydende gang hvor det er lagt fliser på gulv og varmekabler. Her er det god plass til oppheng for yttertøy og lagring av sko.

Tidsriktig helfliset bad, med varmekabler i gulv. Badet er av god størrelse, og inneholder servant med innredning, vegghengt toalett og et romslig dusjhjørne med moderne glassdører. I tillegg har badet opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Leiligheten har to soverom som er på hhv. 6,9 m² og 11,8m². Her er det lysmalte vegger og laminat på gulv. Her har man god plass til både seng, garderobeskap og kommoder. Fra soverommene er det skyvedør til felles garderoberom på 3,3m². Garderoben er godt utnyttet med trådkurver som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Leiligheten har en åpen stue/ kjøkkenløsning med laminat på gulv, lyse overflater og store vinduer som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuen er romslig med god plass til å innrede med både sittegruppe og spisegruppe. Leiligheten har et pent og stilrent kjøkken fra Norema med slette hvite fronter, laminert benkeplate med integrert induksjonstopp, steketopp, oppvaskemaskin og frittstående kjøleskap. Alle hvitevarer på kjøkken medfølges.

Fra stuen er det utgang til en altan på 7,4 m². Her kan man innrede med sittegruppe og nyte utsikten på solfylte sommerdager.

Leiligheten har i tillegg en ekstern bod på 5,2m². Boden er beliggende like utenfor inngangspartiet og her er det lagt opp opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Varmepumpe over inngangsdør, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmekabler i entré og på bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkeringsplass like ved boligen, her er det flytende parkering.

Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man Sotraveien helt til Kolltveittunnellen, i rundkjøringen etter tunellen tar man til vestre mot Sund/Fjell og følg veien noen hundre meter til man får første mulige avkjørsel til venstre. Følg veien oppover å ta første vei til venstre. Boligfeltet ligger da på venstre side av vegen.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.