/
Tilbake

Fakta om boligen

Fyllingsdalen

Adresse: Våkleivåsen 234
Prisantydning: 3.190.000,-
Primærrom: 103 m²
Bruksareal: 106 m²
Tomt: 13264 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1983
Soverom: 4

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.190.000,-
Fellesutgifter: 4.221,-
Fellesgjeld: 136.207,-
Samlet pris: 3.326.207,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Bønes - Moderne 5-roms toppleilighet over to plan med gjennomgående god planløsning i et populært og barnevennlig boligområde - Takhøyde på 4,6 meter i stue! Solrik altan på 9,5 m² med gode solforhold - Bilfritt gatetun! Lave omkostninger!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Våkleivåsen 234! En stilren toppleilighet med gjennomgående god standard i et barnevennlig og bilfritt gatetun.

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
- Toppleilighet
- Gjennomgående god standard
- Solrik terrasse på 9,5 m²
- 4 soverom
- Takhøyde på 4,6 meter i stuen
- Barnevennlig og bilfritt boligområde

3. etasje:
Når du kommer inn i entréen har man lyse overflater på vegger og gulv, her er det lagt laminat på gulv og man har god lagringsplass til sko og ytterklær.

Fra gangen har man direkte adkomst til et enkelt wc, som er helfliset. Her er det et enkelt wc og servant. I tillegg har man et helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet er av god størrelse, med stort dusjkabinett, rikelig med oppbevaringsplass under servant og et høyskap.

Fra badet har man inngang til eget vaskerom hvor det er lagt belegg på gulv, og malte plater på vegg. Av sanitærutstyr har man skyllekar, stoppekran og opplegg for vaskemaskin.

Videre inn kommer man til kjøkkenet. Kjøkkenet ble modernisert i 2013 med nytt kjøkken fra IKEA med fronter i grå høyglans, benkeplate i laminat og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er svært romslig med god skap og benkeplass samt man har god plass til et bord. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Fra kjøkkenet har man inngang til soverom, og et soverom/kontor. Her er det lagt laminat på gulv, lysmalte overflater og man har god plass til seng, kommoder og garderobeskap.

Videre inn i stuen har man en fantastisk takhøyde på 4,6 meter, og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Her har man god plass til sofagruppe og spisebord. Malte slette overflater og laminat på gulv. Utgang fra stue til solrik altan på 9,5 m² hvor man kan nyte fine sommerdager.

Fra stuen har man tilgang til et romslig soverom hvor det er god plass til seng, kommode og garderobeskap.

Opp i andre etasje har man et stort og gjennomført hovedsoverom med tidsriktige farger på gulv og vegger. Her er det rikelig med garderobeskap, og man har god plass til stor dobbeltseng. På loftet har man i tillegg et kott hvor man har rikelig med oppbevaringsplass.

Alt i alt, en gjennomført leilighet med gjennomgående god standard med blant annet lik laminat på alle gulv (utenom bad, wc og vaskerom) i tidsriktige farger.
Her kan man flytte rett inn!

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Det er i tillegg gode lademuligheter for el-bil i nærområdet.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man Fjøsangerveien mot Lagunen/Flesland. Ved Krambua tar man av og ta deretter inn på Straumeveien. Etter ca. 3 km tar man til høyre i lyskrysset mot Bønesskogen. Etter gartneriet (på venstre hånd), tar man inn første avkjørsel til venstre mot Våkleiven. Følg veien til videre innover, til man får Bønes senter på høyre hånd, like etter tar man avkjørsel til venstre merket Våkleivåsen. Følg veien til enden og følg nummerering til nr. 234.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF
Polisenummer: SP615929

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.