/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Sandviksveien 49 C
Prisantydning: 2.245.000,-
Primærrom: 55 m²
Bruksareal: 55 m²
Tomt: 3570 m²
Eieform: Borettslag
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1918
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.245.000,-
Fellesutgifter: 5.072,-
Fellesgjeld: 598.095,-
Samlet pris: 2.843.095,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sandviken - Lys og pen 3-roms leilighet med egen balkong. Sentral beliggenhet og stor felles hage. Ingen dokumentavgift!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Anne Kristin Jevnaker presenterer Sandviksveien 49 C. En flott 3-roms leilighet beliggende i attraktive Sandviken.

Fra trappeoppgangen i bygget kommer du inn i leilighetens entré. Med en takhøyde i gangen på hele 2,8 meter får du en luftig og innbyende følelse når du stiger over dørkarmen. Her har du eget avhuk til å henge fra deg yttertøyet og sette fra deg skoene.

Fra gangen har du adkomst til leilighetens bad. Baderommet er helfliset med varmekabler i gulv, mekanisk ventilasjon, rør-i-rør system og downlights i tak. Badet inneholder vegghengt toalett, dusj og innredning med servant.

Flott kjøkken fra 2012 med god skap- og benkeplass. Mørk kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Videre har innredningen nedfelt vask i stål, opplegg for vaskemaskin og stekeovn. Innredninger har godt med skap- og benkplass som gjør det lekende lett å kokkelere for gjestene.


Ved kjøkkenvinduet er det plass til en liten spisegruppe med utsikt mot den hyggelige bakgården. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Stuen i leiligheten er stor og lys med gode møbleringsmuligheter. Godt med lysinnslipp samt storslått utsikt over byfjorden og mot Askøy fra de klassiske bygårdsvinduene.

Leiligheten har totalt to soverom. Hovedsoverommet ligger vendt ut mot den rolige bakgården, og har utgang til vestvendt balkong. Soverommet er romslig med plass til dobbelsang, samt fastmontert garderobeskap med rikelig oppbevaringsplass.
Soverom nummer to er av litt mindre størrelse, men kan fint innredes med garderobeskap og seng. Eller kanskje du vil innrede det som kontor eller walk-in closet? Rommet er nymalt i 2018. Mellom stue og hovedsoverom er det i tillegg et disponibelt rom som kan innredes etter eget ønske. Her kan du eksempelvis sette inn spisestue, eller kanskje du ønsker en ekstra soveplass?

Leiligheten disponerer bod i kjeller på 5,7 m² og bod på loft 12 m². Her har du med andre ord mye utvendig lagringsplass.

Alt i alt er Sandviksveien 49 C en fantastisk leilighet! Perfekt for den som ønsker å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulvet på baderom.Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. I området er det soneparkering.

Adkomst

Fra sentrum følger du Sandviksveien i retning Åsane. I lyskrysset ved Shell etter Sandvikstorget tar du inn veien til høyre. Sandviksveien 49C ligger da på din venstre side.

Fra Festplassen går det flere busser som stopper på Sandvikstorget, like ved leiligheten.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.