/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Søre Fjellavegen 445
Prisantydning: 3.500.000,-
Primærrom: 146 m²
Bruksareal: 156 m²
Tomt: 2588 m²
Eieform: Selveier
Boligtype: Enebolig
Byggeår: 1974
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.500.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fjell/Tellnes - Innholdsrik enebolig i idylliske og barnevennlige omgivelser. 3 soverom, 2 bad, garasje og stor tomt!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Anne Kristin Jevnaker presenterer denne flotte eneboligen i idylliske omgivelser på Fjell.

Boligens første etasje inneholder entré, vaskerom, kjellerstue, soverom, bod og bad.

Entréen er flislagt og har varmekabler i gulvet. Hallen er romslig og har god plass til ønsket møblering. I den doble skyvedørsgarderoben er det godt med plass til oppbevaring av sko og yttertøy.

Fra hallen har du adkomst til boligens vaskerom. Her er det selvsagt keramiske fliser og varme i gulvet. God plass til både vaskemaskin, tørketrommel og gode lagringsmuligheter.

I kjellerstuen har du god plass til både sofakrok og kontorløsning. Her har du også egen utgang til hyggelig uteplass på fremsiden av boligen.

Soverommet i 1. etg. er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Badet i 1. etg. er fra 2015, og inneholder vegghengt toalett, servantmøbel og dusjsone med glassdør. Keramiske fliser, varme i gulvet og nytt rør-i-rør system.

Boden i 1.etg har tidligere blitt benyttet som kjøkken. I denne perioden ble deler av 1. etg utleid.

Fra hallen følger du tretrappen opp i boligens 2. etg. Etasjen inneholder tv-stue, to soverom, bad og åpen stue - og kjøkkenløsning.

Tv-stuen er praktisk plassert like bak trappeoppgangen. Her er det plass til sofakrok og tvmøbel.

De to soverommene i etasjen er begge av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning.

Her har du også egen dør ut til terrassen som går rundt store deler av boligen.

Soverom nummer to ligger vegg i vegg med hovedsoverommet. Her er det også god plass til seng og ønsket møblering.

Badet i 2. etg. er fra 2005. Hvite fliser på gulv og vegger gjør rommet lyst og innbydende.

Den mørke baderomsinnredningen gir en fin kontrast i rommet. Badet inneholder vegghengt toalett, møbel med servant og dusjhjørne.

Med sin åpne stue - og kjøkkenløsning kan du enkelt kokkelere og sosialisere med gjestene samtidig. Stuen er romslig og har god plass til både sofakrok og spisebord. De store vindusflatene gir mye naturlig lysinnslipp i rommet. Den flotte peisen skaper både varme og god stemning i huset på de mørke høstkveldene.

Flott hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra 2015. Innredningen har stålvask og laminert benkeplate. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og kombinert kjøle/fryseskap. På kjøkkenet er det også en praktisk kjøkkenøy der du kan nyte gode måltider. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Fra kjøkkenet er det utgang til terrassen.

Terrassen strekker seg rundt store deler av huset. Her kan du lett forflytte deg etter hvor solen står på himmelen. På terrassen er det god plass til flere sittegrupper. Her er det med andre ord gode muligheter til å invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster.

Det store arealet rundt boligen byr på uendelig med lekemuligheter for både store og små.Her kan barna bygge hytter i trærne, og de voksne kan lage til både bålplasser og vinterhage. Det er bare fantasien som kan stoppe deg!

Oppvarming

I stue er det en vegghengt luft til luft varmepumpe av merket Fujitsu. Pumpen ble installert i 2011. Elementpeis med innsats for fast brensel i stue. Balansert ventilasjon. Varmekabler i entréen, på vaskerom og på badene.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkering i egen dobbelgarasje. Ellers flere oppstillingsplasser til biler på tunet.

Adkomst

Følg hovedveien sørover fra Fjell kirke, forbi Tellnes Næringspark og frem til du ser barneskolen på venstre side. Boligen vil da ligge på din høyre hånd like over veien for skolen.

Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Nemi forsikring
Polisenummer: 3262125

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.