/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Ladegårdsgaten 18
Prisantydning: 2.390.000,-
Primærrom: 48 m²
Bruksareal: 48 m²
Tomt: 240 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1930

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.390.000,-
Fellesutgifter: 1.098,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sandviken - Strøken leilighet over to plan med god standard. Attraktiv belliggenhet med gangavstand til sentrumskjernen.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Anne Kristin Jevnaker presenterer denne stilfulle leiligheten i attraktive Sandviken!

Leiligheten går over to plan og holder gjennomgående god standard.

Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang i bygget. Fra entréen kommer du direkte inn i stuen. Her har du mulighet til å oppbevare sko og yttertøy bak inngangsdøren. Her kan du slippe gjestene enkelt inn ved hjelp av dørtelefonen.

Leiligheten har praktisk åpen stue - og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir rikelig med lysinnslipp slik at rommet føles lyst og innbydende. Ved vinduet har du plass til en liten spisekrok. Videre i stuen kan du fritt møblere med sofakrok og tv møbel.

Flott Ikea kjøkkeninnredning fra 2016. Kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, nedfelt vask i kvartskompositt, glatte fronter og opplegg for oppvaskmaskin. Innredningen har videre integrert platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap/frys. Ventilator med mekanisk avtrekk. Den åpne løsningen er både praktisk og sosial om du har gjester på besøk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Innerst i etasjen ligger sovealkoven. Her er det laget til praktisk løsning til dobbeltseng, samt godt med lagringsplass under sengen. For mer oppbevaring er det laget til walk-in garderobe i deler av leilighetens underetasje.

Følger du trappen ned i underetasjen kommer du til kjellerstuen. Her er det som nevnt innredet med praktisk walk-in garderobe. Under trappen har selger utnyttet plassen og satt inn kontorløsning. Nytt laminatgulv i underetasjen fra august 2018. Rommet kan anvendes som gjesterom, kontor, walk-in-closet - alt etter hva du måtte ønske.

Videre i etasjen ligger leilighetens baderom. Badet er flislagt og har varmekabler i gulvet. Baderommet inneholder toalett, dusj og servant. Her er det også opplegg til vaskemaskin.

I toppetasjen disponerer sameiet felles vedlikeholdsplattform. I praksis blir denne benyttet som felles takterrasse. Den er dog ikke godkjent som en takterrasse, selv om beboerne bruker den som det. Her har du utsikt over innseilingen til Bergen, og sol fra tidlig morgen til sen kveld midtsommers!

Oppvarming

Varmekabler på badet. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Soneparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører du opp mot Fløibanen, bortover Øvregaten og over i Nye sandviksvei. Ta opp til Støletorget i Helgesens gate, og ta til venstre inn Ladegårdsgaten. Følg veien til hus nr. 18 dukker opp på din venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved fellesvisning.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP48474561

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.