/
Tilbake

Fakta om boligen

Fana

Adresse: Apeltunhaugene 181
Prisantydning: 1.090.000,-
Primærrom: 49 m²
Bruksareal: 51 m²
Tomt: 8430 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: D
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2008
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.090.000,-
Fellesutgifter: 8.979,-
Fellesgjeld: 1.038.000,-
Samlet pris: 2.128.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

BUD MOTTATT! Apeltun - 2-roms toppleilighet med balkong på 8,5 m² - Gjennomgående god standard - Garasjeplass - IN-ordning og lav rente på fellesgjeld! Lave omk. ved kjøp

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Apeltunhaugene 181!

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og har en god planløsning og standard. I tillegg har man en romslig balkong på 8,5 m², hvor man kan nyte utsikten mot Fana/Skjold og inn i Bergensdalen mot Lyderhorn, Løvstakken, Ulriken og Fløyen. Her er det mange fine sommerdager i vente, og man har sol på balkongen til ca. kl. 20.00.

Inn i stuen har man 3-stavs eikeparkett på gulv og malte slette vegger. Her er det store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og man har lite innsyn. Stuen er av god størrelse på ca. 25 m², hvor det er god plass til sofagruppe og tv-møblement. Kjøkkenet har en åpen løsning samt det er laget til en "øy" hvor man har spiseplass og oppbevaringsplass. Kjøkkenet er fra 2008 og ble levert av Norema. Kjøkkenfronter i tidløs design med slette grå fronter samt benkeplate i laminat. Kjøkkenet har god oppbevaringsplass og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Stort soverom på 12 m², hvor man kan våkne til en nydelig utsikt mot Bergensdalen. Her har man har god plass til seng, kommoder og garderobeskap.

Badet er fra 2008, og har tidløse fliser på gulv og vegger samt spotlights i tak. Her er det selvsagt lagt varmekabler i gulv, og badet er av god størrelse på 6,4 m².
På badet er det pent laget til med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, benkeplate og overskap til oppbevaring.

I entréen er det lagt vinylgulv, og man har god plass til sko/yttertøy. Her er det også inngang til en innvendig bod på 1,8 m².

For ytterligere beskrivelse av eiendommen, se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Flytende biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg

Adkomst

Fra Nesttun, ta av i Skjoldskiftet mot Smørås og Apeltun. Følg Apeltunveien forbi avkjørsel til Smørås og ta til venstre ved Coop Extra. Følg veien opp
bakken og ta inn til høyre Apeltunhaugene. Følg veien innover til nr. 181.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 6601863

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.