/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen-Vest

Adresse: Kringsjåveien 123
Prisantydning: 2.790.000,-
Primærrom: 65 m²
Bruksareal: 65 m²
Tomt: 928 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: C
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2002
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.790.000,-
Fellesutgifter: 2.200,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Laksevåg - Moderne 2-roms leilighet med nordvestvendt og solrik balkong på ca. 15 m² - Trappefri adkomst - Sentral beliggenhet med kort vei til Laksevåg senter og bussforbindelser!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Kringsjåveien 123!

Leiligheten har en fin beliggenhet i bygget med trappefri adkomst, samt en fri og fin utsikt fra balkongen. Leiligheten har en gjennomgående god standard og planløsning.

Når man kommer inn i entréen har man lys laminat på gulv, og stor skyvedørsgarderobe hvor man har god plass til yttertøy. Inngang fra entréen til et romslig og helfliset bad, hvor det er lagt varmekabler i gulv. Badet er av god størrelse, med dusjkabinett, servant med oppbevaring, wc og opplegg for vaskemaskin.

I tillegg har leiligheten et eget vaskerom som i dag blir benyttet som gjesterom/oppbevaringsrom. Her er det lagt belegg på gulv og man har opplegg for vaskemaskin.

Videre inn til kjøkkenet har man et moderne kjøkken, med hvite slette fronter og benkeplate i laminat. Her er alle hvitevarer integrert, og overflatene er malt i tidsriktige farger. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger.

Stuen er svært romslig med god plass til sofagruppe så vel som spisegruppe. Her er det fine malte overflater, laminat på gulv og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Her er det også tilgang til stor balkong på ca. 15 m² hvor man kan nyte utsikten og sene sommerkvelder.

Soverommet er av generøs størrelse, med god plass til dobbeltseng og har rikelig med garderobeskap. Her er det også mulig å utvide garderoben dersom man skulle trenge det.

I tillegg har sameiet et pent opparbeidet fellesareal ved inngangspartiet som er fint avskjermet og innredet med solstoler. Her kan man nyte solen om formiddagen.

For ytterligere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Flytende parkering på sameiets parkeringsplass.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man riksvei 555 mot Sotra. Like etter Puddefjordsbroen, svinger man av til høyre mot Damsgård. Ta til venstre i lyskrysset, følg veien et stykke utover og Kringsjåveien 123 ligger da på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If
Polisenummer: SP338931.3.3

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.