/
Tilbake

Fakta om boligen

Landås

Adresse: Fageråsen 14 B
Prisantydning: 4.990.000,-
Primærrom: 166 m²
Bruksareal: 178 m²
Tomt: 184 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: E
Boligtype: Rekkehus
Byggeår: 1987
Soverom: 4

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.990.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Bud mottatt! Fageråsen - Innholdsrikt og flott rekkehus over 3 etasjer. Attraktiv og barnevennlig beliggenhet nær bybanestopp, skoler og flere store arbeidsplasser!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Gunn-Terese Marcelino presenterer Fageråsen 14B! Velkommen til en flott og innholdsrik familiebolig i rolige omgivelser, med nærhet til det meste. Rekkehuset går over 3 etasjer med svært god planløsning, og kvaliteter. Boligen inneholder 4 soverom, 2 bad, vaskerom, bod/kjellerstue, 2 terrasser og en altan med svært gode solforhold.

Det første som møter deg i din nye bolig er en lys og romslig entré, med fliser på gulv. Integrert skyvedørsgarderobe med god plass til å henge fra seg yttertøy og lagring av sko.

Stuen er romslig med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lysinnslipp. Her har man plass til en behagelig sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til en altan med flott utsikt mot Ulriken. Ellers er det både peis og varmepumpe i stuen.

Moderne og velholdt kjøkken med lyse profilerte fronter, laminert benkeplate og fliser mellom benkeplate og overskap. Her har man rikelig med benkeplass til matlagingen, i tillegg til godt med oppbevaring i skuffer og skap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Miele som inkluderer stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin, samt bred induksjonstopp fra 2017. Ellers er kjøkkenet utstyrt med et stort amerikansk kjøl/ frys med vann og ismaskin. Alle hvitevarer er inkludert i handelen.

I hovedetasjen ligger et av boligens to bad. Badet er helfliset med varmekabler i gulve og spotter i tak. Badet er utstyrt med dobbel servant og servantmøbel med praktisk skuffeløsning. Vegghengt toalett og dusjsone med glass dør.

I underetasjen er det to soverom, bad, vaskerom og kjellerstue. Hele underetasje har varmekabler i gulv, med unntak av kjellerstue.

Begge soverommene er svært romslige, med god plass til både dobbeltseng og garderobeskap. Hovedsoverommet har tidligere vært to soverom, og kan enkelt tilbakestilles til opprinnelige løsning. Fra hovedsoverom er det utgang til stor markterrasse som ble bygget i 2013. Her har man rikelig med plass til å innrede med romslige sittegruppe og nyte solen på varme sommerdager.

Badet i underetasje er romslig med fliser på gulv, og malte baderomsplater på veggene. Dobbel servant med underskap, wc og dusjkabinett som er nytt i 2018. Boligen har også et praktisk vaskerom med belegg på gulv og lysmalte vegger. Vaskerommet er utstyrt med benkeplass, utslagsvask, over og underskap, med rom for både vaskemaskin og tørketrommel i tillegg til øvrig oppbevaring.

Boden i underetasjen på 10,2m² blir i dag benyttet som kjellerstue, med laminat på gulv og malte strier på veggene. Rommet har flere muligheter og kan benyttes som tv-stue så vel som bod. Gangen mellom rommene i underetasjen har i tillegg en integrert skyvedørsgarderobe, så her har man godt med oppbevaringsmuligheter!.

I 3.etasje er det 2 soverom og en takterrasse. Soverommene har en fin størrelse med laminat på gulv og malte vegger. Rommene passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor, med plass til både seng og kleskomoder.

Takterrassen er på ca. 9,6m², og er nyoppusset i 2018. Her kan man innrede med en fin sittegruppe. At det er terrasser på begge sider av rekkehuset gjør det mulig å nyte solen fra morgen til kveld.

Alt i alt er dette en flott og innholdsrik familiebolig med svært god planløsning! Her bor man sentralt, men samtidig avskjermet fra trafikk i bilfritt gatetun.

For ytterligere beskrivelse av eiendommen, se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen.
Varmekabler på begge baderom, samt hele 1.etasje med unntak av bod/kjellerstue.
Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Egen plass på felles biloppstillingsplass, med gjesteparkering.

Adkomst

Fra Danmarksplass følges Inndalsveien til rundkjøringen på Wergeland. Hold til venstre opp Fageråsveien. Like før utkjøring til Hagerups vei, holdes til høyre inn Fageråsen. Boligen ligger i skjermet gatetun på venstre side.

Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.