/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen

Adresse: Myrdalsvegen 108
Prisantydning: 2.550.000,-
Primærrom: 42 m²
Bruksareal: 45 m²
Tomt: 7000 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: B
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2018
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.550.000,-
Fellesutgifter: 1.185,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Åsane v/Horisont - Helt ny 2-roms hjørneleilighet med garasjeplass og egen markterrasse! Her bor man sentralt med gåavstand til det meste man trenger i hverdagen.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Gunn-Terese Marcelino presenterer Myrdalsvegen 108! Ny og moderne leilighet, ferdigstilt i 2018. Her får du en nøkkelferdig, ubebodd bolig med overflater som er helt i tråd med dagens krav og standard.

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
God planløsning og høy standard.
Bolig er bygget etter siste teknisk forskrift, TEK 10.
Trestavs eikeparkett
Boligsprinkling og balansert ventilasjon.
Alle vinduer har energispareglass.
Kjøkken fra HTH
Bad fra Norac badekabiner
Vannbårent varmesystem med viftekonvektor.
Markterrasse
Fast parkeringsplass i felles, lukket garasjeanlegg.

Sameiet Landsbyen har vektlagt fellesområde med høy trivsel. Fellesområdet består av parkanlegg med vann, grønne lunger, lekeplass og flere sittegrupper som tilrettelegger for et sosialt knutepunkt for beboerne i sameiet. Leiligheten ligger i første etasje i enden av en rekke av nyoppførte Townhouse.

Leiligheten har en innbydende og lys entré med trestavs eikparkett, med lysmalte vegger og spotter i tak. Her har man plass til oppheng av yttertøy og sko. Fra entré har man tilkomst til baderom og stue/kjøkken.

Stuen har en fin størrelse med åpen løsning mot kjøkken. Rommet fremstår svært moderne, med store vindusflater, 3-stavs eikegulv og lysmalte listfrie vegger. Her kan man innrede med både sitte og spisegruppe. Fra stuen har man skyvedrørsløsning ut til romslig markterrasse som kan innrede med både planter og en fin sittegruppe. Det er satt opp ekstra stikkontakt med kurs på 16A ved markterrasse denne kommer god med dersom man har en elektrisk grill eller ønsker å sette opp en varmelampe. Markterrassen er delvis overbygget som gjør det mulig å benytte deler av denne selv når det regner.

Kjøkkenet er levert fra kvalitetsleverandøren HTH, med stilrene slette hvite fronter og laminat benkeplate. Her har man godt med benk- og skapplass. Det er satt inn et avlangt vindu mellom benk og skap. Her vil urtene trives, samtidig som det komplimenterer rommet og bidrar til godt arbeidslys. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som inkluderer kjøleskap med frys, oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk platetopp. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Badet ligger rett frem fra inngangsdøren og fremstår svært delikat. Rommet er helfliset med lyse, keramiske fliser på vegger og mørkegrå på gulvet. Kontrasten mellom det lyse og det mørke gir en fin atmosfære i rommet. Badet er innredet med servant med skuffer for oppbevaring med overhenget speil, innglasset dusjsone og vegghengt toalett. I tillegg er badet utstyrt med spotter i tak, varmebårent gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Soverommet er romslig med god plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobeskap. Her ligger alt til rette for at du skal få en god natt søvn. Mellom stue og soverommet ligger det en bod/teknisk rom, med gode oppbevaringsmuligheter. Leiligheten har i tillegg en romslig sportsbod i garasjeanlegget, så her er det ikke mangel på oppbevaringsmuligheter.

Alt i alt er dette en innflytningsklar leilighet med gåavstand til det det meste man trenger i hverdagen!

Oppvarming

All generell oppvarming skjer via et vannbårent varmesystem. Varmesystemet er bygget opp av varmepumper som henter energi fra grunnen ved hjelp av borehull. Det er montert viftekonvektor i himling for effektiv distribusjon av varme. På badet er det gulvvarme.

Balansert ventilasjon, ellers elektrisk oppvarming.

Leilighet er utstyrt med egen energimåler slik at man kan lese av og betale for reelt forbruk.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Egen parkeringsplass i felles, lukket garasjeanlegg. Her er det muligheter for å installere El-ladepunkt.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man veien nordover mot Åsane (E39). Følg motorveien til det nye krysset ved nye IKEA, her tar man av motorveien. I første rundkjøring (ved Gullgruven) tar man første til høyre og kjører over broen. Ved neste rundkjøring tar man 3 avkjørsel mot høyre i retning avkjørsel Salhusveien. Følg veien rett frem og ta første til høyre etter man har kjørt forbi Shell bensinstasjon på venstre hånd. Ta så første til høyre igjen inn i Myrdalsvegen.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: 1644141

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.