/
Tilbake

Fakta om boligen

Kvam

Adresse: Fureberghovden 104
Prisantydning: 2.490.000,-
Primærrom: 68 m²
Bruksareal: 70 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Hytte
Byggeår: 1987
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.490.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Kvamskogen | Flott og koselig fritidsbolig i populært hytteområde med 3 soverom og hems | Kjørevei helt frem til døren, med biloppstillingplass til 2 biler | Solrik eiendom med kort avstand til skitrekk og turløyper. Selges delvis møblert!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom og Vegar Pile presenterer Fureberghovden 104!

Sentrale punkter det kan være verdt å merke seg:
3 soverom med 7 sengeplasser + hems
God planløsning og god standard
Flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser
Kort vei til både skitrekk og turløyper

Det første som møter deg når du ankommer hytten er en stor og flott terrasse som kommer godt med både på vintertid og sommerstid. På terrassen er det gode muligheter til å innrede med sittegrupper. Fra terrassen entrer man hytten inn i en flislagt gang med god plass til oppheng av yttertøy og sko. Fra gangen er det tilgang til badet, 2 soverom og bod. Samt spisestuen som leder videre til stue, kjøkken og 1 soverom. Hytten har 2 tilbygg fra henholdsvis 2001 og 2012. Badet og hovedsoverommet befinner seg i tilbygget fra 2012, mens stuen befinner seg i tilbygget fra 2001.

Mot venstre finner man hyttens bad som er tidløst og flott innredet. Badet er fra 2012 og av god størrelse, her er det keramiske fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabler i gulv. Av sanitærutstyr på badet er det toalett, dusjkabinett og servant m/ innredning.

Fra gangen er det også tilgang til 2 av hyttens soverom. Det ene kan betraktes som hyttens hovedsoverom hvor det er plass til både dobbeltseng og oppbevaring. Det andre soverommet er i dag innredet med køyeseng, samt det er plass til oppbevaringsmuligheter. Hyttens tredje soverom har tilgang fra spisestuen og er i dag innredet med køyeseng, samt kommode for oppbevaring.

Mot høyre fra gangen kommer man til spisestuen som også leder til stue, kjøkken og 1 soverom. Spisestuen befinner seg like utenfor kjøkkenet og har rikelig med plass til å innrede med spisebord av god størrelse. Her kan man nyte alle dagens måltider med hele storfamilien, og er et naturlig samlingspunkt. Videre inn i hyttens stue har man god takhøyde som gir en romslig følelse. Her er det rikelig plass til å innrede med sittegruppe og TV-krok. I stuen er det også en vedovn som varmer godt på kalde vinterdager. Hytten har en gjennomført stil med lyse overflater og gir den rette "hytte-stemningen". Fra stuen er det også utgang til terrassen, hvor det er et praktisk overbygg.

Hyttens kjøkken er fra 2005 med laminert benkeplate, profilerte fronter og nedfelt servant. Dette er et trivelig og godt vedlikeholdt kjøkken med lyse overflater og laminat på gulv. Her er det rikelig med skap- og benkeplass.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Fra spisestuen har man også tilgang til en hems med flere bruksmuligheter. Her kan man blant annet innrede med flere sengeplasser om det trengs.

For ytterligere beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Oppvarming

Varmekabler på bad og vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Rett til oppstilling av 2 biler på felles parkeringsplass ved campingplass.

Adkomst

Fra NAF holder man veien mot Norheimsund, før nedkjøringen ved Tokagjeldet (ved avkjørsel til Byrkjesæter) får man en stor parkeringsplass på venstre side, kjør videre forbi campingplass og ta deretter til venstre. Hytten ligger på høyre siden av veien.
Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Frende
Polisenummer: 1977075

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.