/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Torborg Nedreaas gate 18
Prisantydning: 1.415.000,-
Primærrom: 26 m²
Bruksareal: 26 m²
Tomt: 2506 m²
Eieform: Aksje
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1950

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.415.000,-
Fellesutgifter: 2.627,-
Fellesgjeld: 53.000,-
Samlet pris: 1.468.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sentrum/Dokken - Lys og koselig 1-roms studioleilighet, med gjennomgående god standard - Felles takterrasse - Sentral beliggenhet med gangavstand til sentrum og studiesteder.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Torborg Nedreaas Gate 18! En praktisk leilighet med gjennomgående gode kvaliteter i et hyggelig nabolag.

Entréen er lys og innbyende med plass til å henge fra seg yttertøyet. Her er det praktisk med fliser på gulv på de regntunge dagene.

Fra gangen har du adkomst til den åpne stue - og kjøkkenløsningen. Her er det mørk parkett på gulvet, og ellers hvite og lyse overflater. Stuen kan enkelt innredes med sofakrok og spisebord.

Pen kjøkkeninnredning med benkeplate av heltre, nedfelt stålvask, ventilator med kullfilter og profilerte fronter. Flislagt vegg mellom benkeplate og skap. Her er plassen godt utnyttet med skap - og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Sovealkoven er innredet med seng og garderobe. Øverst på veggen er det satt inn frostede vinduer som gir lysinnslipp fra stue og kjøkken.

Badet er flislagt med varmekabler i gulvet. Innredet med dusjhjørne, toalett og servant med innredning. Opplegg for vaskemaskin på badet. Mekanisk avtrekksventil og downlights i tak.

Aksjelaget har i tillegg felles takterrasse. Her kan en nyte utsikten over innseilingen til Bergen på varme vår- og sommerdager.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, radiator i entré, ellers elektronisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Soneparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Torborg Nedreaas gate ligger i enden av Dokkeveien og Jekteviksbakken på nedsiden av Nygårdshøyden, vendt mot Damsgård og Laksevåg. Med bil kan man kjøre via Nygårdstunnellen og i retning Møhlenpris. Kjør rett frem i rundkjøringen etter tunnelen og ta til venstre i lyskrysset. Torborg Nederaas gate 18 ligger deretter på høyre side av veien.

Til fots fra sentrum kan man gå fra Torgallmenningen, opp Johannes trappene og over høyden. Videre kommer man til gangtunnelen ved Puddefjordsbroen, og tar til høyre nedover mot Dokken. Gå videre forbi blokkene i Bredalsmarken og deretter inn i Torborg Nedreaas gate 18.

Det vil bli skiltet med visningskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Tryg forsikring
Polisenummer: 6596270

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.