/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Skrubbenesvegen 7
Prisantydning: 3.590.000,-
Primærrom: 109 m²
Bruksareal: 112 m²
Tomt: 495 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: C
Boligtype: Tomannsbolig
Byggeår: 2011
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.590.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sotra/Brattholmen - Halvpart av tomannsbolig på idylliske Brattholmen sentralt på Lille Sotra - Gode solforhold

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Jon-Olav Synnestvedt presenterer denne flotte halvpart av tomannsbolig på Skrubbeneset. Boligen er oppført i 2011 og har gjennomgående god standard i alle rom. Boligen går over to plan og har en arealeffektiv planløsning.

Sentrale punkter:
- Fiber
- Stor terrasse
- Flott utsikt
- Attraktivt område
- Barnevennlig
- Rør-i-rør
- Boligen er klar til innflytting 01.12.18

Fra entré i underetasjen har man innbydende og romslig gang. Her finner man 3 store soverom, hvorav to har garderobeskap. Innvendig bod og helfliset bad. Badet har varmekabler i gulv, badekar m/dusj, toalett og servantmøbel i hvit utførelse.

I andre etasje kommer man til stuen som har store vinduer med utsikt mot nærområdet og sjø. Stuen er romslig og har utgang til stor balkong i forkant av boligen. Her har man flott utsikt mot sjø. God plass til spisegruppe mot kjøkken.

Lekkert kvalitetskjøkken fra Norema med laminert benkeplate. Halvøy mot spisestue, godt med skap- og benkeplass. Profilerte hvite fronter, ventilator med mekanisk avtrekk. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, kjøl-/ fryseskap. Det er plass til å henge opp flere skap om det er ønskelig. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Disponibelt areal mellom stue og bad/vask kan benyttes til kontor. Bad / vaskerom i andre etasje er helfliset med dusjkabinett, toalett, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Boligen har uttak for sentralstøvsuger.

Muligheter for hems.

Terrasse bak boligen oppført i 2012 på 16m2, bygget i tre med utgang fra vaskerom/bad og kjøkken. Her er det og hage med frukttrær.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, hall, bad og bad/vaskerom.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Carport. Plass til 4-5 biler på eiendommen utenom carport.

Adkomst

Fra Bergen følger man til Sartor Senter. Her følger man veien videre i rettning Brattholmen. Ta av til høyre ved Sotra Bruk. Følg hovedveien til man får Brattholmen kai i syne. Her tar man av til høyre inn forbi verkstedsbygning. Følg veien videre innover i feltet, etter en lang sving ligger boligen på høyre side. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.