/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen-Vest

Adresse: Bjørndalsskogen 171
Prisantydning: 1.800.000,-
Primærrom: 46 m²
Bruksareal: 46 m²
Tomt: 141274 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1974
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.800.000,-
Fellesutgifter: 3.736,-
Fellesgjeld: 156.344,-
Samlet pris: 1.956.344,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Bergen Vest - Moderne 2-roms leilighet i 3 etasje med nydelig utsikt og gjennomgående god planløsning - Solrik beliggenhet med fin balkong på 13,5 m² - Fast garasjeplass - Varmtvann inkludert i felleskostnadene!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Martin Høgøy Bjørkbom presenterer Bjørndalsskogen 171! En lys og lekker 2-roms leilighet i et populært og barnevennlig boligområde.

Leiligheten har en fin beliggenhet i feltet, med en fri og fin utsikt mot nærområdet og innflygningen til Flesland.

Leiligheten ligger i byggets tredje etasje og har en gjennomgående god planløsning og alle innvendige vegger er malt i nyere tid..

Når man kommer inn i leiligheten har man en romslig entré, hvor det er god plass til garderobeskap dersom man skulle ønske å sette dette opp. Her er det i dag god opphengsplass til ytterklær, samt det er inngang til et kontor. Her kan man enkelt gjøre om dette rommet til et garderoberom dersom man skulle ønske det.

Badet er av god størrelse på 4,9 m², her er det satt inn dusjvegger i dusjsonen, wc og servant med oppbevaringsplass. I tillegg har man også god plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har et pent kjøkken, med hvite profilerte fronter og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har rikelig med skap og benkeplass, og man har godt med oppbevaringsplass.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Soverommet er av generøs størrelse, med malte vegger og parkett på gulv. Her er det god plass til dobbeltseng og det er innredet med stor garderobe.

Stuen er av god størrelse med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp, her er det ingen innsyn, og man kan nyte utsikten! Stuen har malt parkett på gulv, og malte vegger. Stuen har en god løsning, med gode innredningsmuligheter!
Fra stuen har man utgang til en stor balkong på 13,5 m² hvor det er lagt fliser på gulv, og man har god plass til grill og utemøbler. Her kan du nyte utsikten og solen!

I tillegg har man en bod på fellesarealet.

Oppvarming

Varmelampe på bad, ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasje. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man rv.555 mot Sotra. Etter Laksevåg tar man første avkjørsel til høyre inn på rv.557 inn på Lyderhornsveien.

Ved lyskrysset tar man av til venstre mot Bjørge. Følg denne et par kilometer, ta inn til høyre mot Bjørndalsskogen. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonserte fellesvisninger.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.