/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Falsens vei 66 A
Prisantydning: 2.790.000,-
Primærrom: 60 m²
Bruksareal: 60 m²
Tomt: 4525 m²
Eieform: Aksje
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1953
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.790.000,-
Fellesutgifter: 3.433,-
Fellesgjeld: 82.767,-
Samlet pris: 2.872.767,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Minde/ Wergeland - Lys og trivelig 3-roms leilighet i høy 1 etasje, med god planløsning og solrik altan. Like ved bybanen og Høyskolen!

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Gunn-Terese Marcelino presenterer Falsens vei 66A! Flott 3- roms aksjeleilighet i en høy 1.etasje med en populær beliggenhet sentralt på Minde. Leiligheten er lys og romslig med gjennomgående fine kvaliteter og god planløsning.

Sentrumsnær beliggenhet
Gode kollektive forbindelser
Egen balkong
God planløsning
3 tilhørende boder

Boliglaget Falsensvei AS er et veletablert aksjeboliglag bestående av 4 blokker, med 5 leiligheter per inngang. Hver blokk har egen vaskekjeller og tørkeloft til disposisjon for beboerne. Her er det også muligheter for å sette inn egen vaskemaskin og tørketrommel. Boliglaget har i tillegg et felles lek og oppholdsrom for de minste, samt griller og benker til disposisjon for beboerne.

Entré:
Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en romslig gang med lysmalte vegger og gulv i laminat. Denne er innredet med praktisk benk og hylleløsning for oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen er også utstyrt med et kott for ytterligere oppbevaring. Møbler i gang medfølger. Fra gangen har man tilkomst til de øvrige rom i leiligheten.

Stue:
Stuen er malt i lyse farger og har store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lysinnslipp. Her har man god plass til å innrede med både sofa- og sittegruppe samt diverse møblement. Stuen er utstyr med en moderne peis fra 2012, med grå skiferfliser fra gulv til tak i bakgrunnen. Denne kommer godt med på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til sørvendt balkong på 6,3 m², med gode solforhold og utsikt mot felles hage. Denne kan fint innredes med en sittegruppe.

Kjøkken:
Kjøkkenet er av fin størrelse med hvite slette fronter og laminert benkeplate. Her har man rikelig med benkeplass til matlaging, i tillegg til godt med oppbevaring i skuffer og skap. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Soverom:
Leiligheten har to soverom på hhv. 12,4m² og 7,4m². Hovedsoverommet er romslig med god plass til å innrede med både dobbeltseng og kommodeløsning. På rommet har man en stor vegg til vegg skyvedørsgarderobe, med speil, som gir gode oppbevaringsmuligheter. Det andre soverommet har en fin størrelse. Her kan man innrede med både seng og garderobeskap.

Bad:
Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Rommet er pent innredet med servant med skuffeløsning for oppbevaring og overhenget speil, dusjkabinett og toalett. Siden leiligheten ligger i første etasje er varmtvannsbreder plassert i en av bodene som tilhørere leiligheten i kjeller.

Oppvarming

Varmekabler på baderom og peis i stuen. Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Boliglaget er i søknadsfase for tilretteleggelse av 13 parkeringsplasser for beboerne i boliglaget. Vedtak fra kommune forventes innen nær fremtid.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man mot Danmarksplass og følg Fjøsangerveien til avkjørsel ved Fabrikkgaten. Kjør rett fram i Fabrikkgaten til du ser Inndalsveien. Ta til høyre inn på Inndalsveien og følg denne til lyskrysset ved Svaneviksveien og ta av til høyre og så til venstre inn i Finnbergåsen. Følg denne veien videre til Falsens vei. Falsens vei 66A ligger på din venstre side.

Om man ønsker å ta bybanen fra Bergen sentrum går man av på Wergeland. Herfra er det trapp direkte til Falsens vei.

Det vil bli skiltet med Ditt Sted-visningskilt ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP615853

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.