/
Tilbake

Fakta om boligen

Fjell

Adresse: Kjeldebergvegen 4A
Prisantydning: 2.590.000,-
Primærrom: 105 m²
Bruksareal: 111 m²
Tomt: 2012 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: D
Boligtype: Rekkehus
Byggeår: 2013
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.590.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Ågotnes - Meget pent og påkostet enderekkehus fra 2013 - Carport - Solrik eiendom

Standard

Enderekkehuset i Kjeldebergvegen 4A stod ferdig i 2013. Her kan man altså glede seg over en enkel og praktisk hverdag samt moderne kvaliteter, nyere tekniske løsninger, fine uteområder og fast parkeringsplass i carport. Gjennomgående for boligen er god planløsning, moderne overflater, spotter i
tak, god takhøyde og rikelig med naturlig lysinnslipp. Skulle man trenge et ekstra soverom eller toalett kan man gjøre om deler av den romslige tv-stuen i andre etasje til dette. Ved mindre man heller ønsker å bruke arealet til kontor eller trimrom? Mulighetene er mange!

HAGE: Utvendig kan man glede seg over to terrasser på hver sin side av huset som sikrer gode solforhold, midtsommers! Morgen- og formiddagssolen får man på den nordøstvendte terrassen på fremsiden av huset. Terrassen er på ca. 24,5 kvm. og har utgang fra stue. Her kan man sitte lunt og tilnærmet usjenertog nyte morgenkaffen. På ettermiddagen kan man rusle rundt på den sydvestvendte terrassen på 23,8 kvm. ved inngangspartiet. Midt på sommeren vil man her ha solen frem til ca. klokken 22.

1. ETASJE:
Entré: Inn i boligen kommer man til en praktisk entré med sorte fliser på gulv og varmekabler. Varmekabler er det også i de øvrige rommene i boligens første etasje, med unntak av garderoberom. I entréen er det god plass til sko og yttertøy i integrert skyvedørsgarderobe med speildører og belysning.

Stue/kjøkken: Videre inn kommer man til stuen som enkelt kan innredes med både salongmøbler og spisestuebord. Om dagen kan man nyte godt av god takhøyde samt store vindusflater og om kvelden setter spottene i taket den rette stemningen. Her vil det, i likhet med stuen i andre etasje, være mulighet for å sette inn en koselig vedovn om ønskelig.

Delvis avgrenset fra stuen, ligger kjøkkenet. Her er det valgt en innredning fra Sigdal med hvite, profilerte fronter og sort, laminert benkeplate. Mellom over- og underskap er det satt inn fliser som gjør det enkelt å holde rent. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, nedfelt
platetopp, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffemaskin og micro. Over disken er det satt inn lys med sensor.

Soverom/walk-in-closet: I hovedetasjen er det ett lyst og svalt soverom med rom for dobbeltseng. Herfra er det tilgang til et romslig garderoberom som er innredet med ulike skuffe- og hylleløsninger.

Bad/wc: Badet kan sies å være av god størrelse og er helfliset en klassisk sort og hvit utførelse. Her er det innredet med vegghengt toalett, dobbeltvask med over- og underskap, speil med lys og dusjhjørne.

Vaskerom: Fra badet er det tilkomst vaskerommet gjennom skyvedører. Et rom man ikke var klar over at man trengte, men som man ikke kan leve uten når man er vant til det. Her er det fliser på gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dette er også rommet hvor boligens tekniske installasjoner er plassert som fordelerskap for rør-i-rør, varmtvannstank, stoppekran og sikringsskap.

2. ETASJE:
Stue: Opp i boligens andre etasje kommer man til et areal som i dag er innredet som en TV-stue. Dette kan fort bli et populært rom for barna, men dette er som sagt også et rom med mange muligheter!

Soverom/bod: Soverommet i andre etasje kan enkelt innredes med dobbeltseng og skap. Fra dette soverommet er det tilkomst til en praktisk bod hvor man kan sette det man ikke ønsker å ha femme i hverdagen.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med varmekabler i hele 1. etasje med unntak av garderoberom.

Parkering

Fast parkeringsplass i carport med tilknyttet bod på 8 kvm. På sameiets tomt er det også laget til for gjesteparkering.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man vestover til Sotra. Etter Sotrabroen følger man skjærgårdsvegen gjennom Kolltevitunnellen og tar til høyre i rundkjøringen mot Ågotnes. Følg veien rett frem før du tar til venstre inn Landroveren, like etter Bunnpris. Veien følges videre helt til man ser skilting mot Kjeldebergvegen til høyre.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.