/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Svaneviksveien 31C
Prisantydning: 980.000,-
Primærrom: 18 m²
Bruksareal: 18 m²
Tomt: 273 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: D
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1931

Prisdetaljer

Prisantydning: 980.000,-
Fellesutgifter: 82,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Kronstad - Lys studioleilighet i toppetasje - Meget arealeffektiv - Attraktiv beliggenhet ved HiB - Kort vei til bybane

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Beate Bøe Kalsaas, har gleden av å presentere Svaneviksveien 31C! Opp i tredje etasje kommer man til den lyse og sjarmerende studioleiligheten. Her kan man glede seg over en praktisk leilighet med god planløsning og sentral beliggenhet. Perfekt for studenten eller pendleren, med kort vei til både bybanen, skoler og store arbeidsplasser!

Inn i leiligheten kommer man til stue med hybelkjøkken. Stuens utforming gir flere muligheter for innredning, både om det er sofaen eller sengen som står i fokus. Man kan selvsagt innrede med en liten dobbeltseng, men dersom man ønsker å bevare litt mer av stuefølelsen kan man gå for en sovesofaløsning. En annen smart løsning som eieren av naboleiligheten har benyttet seg av, er å gjøre loftsarealet om til en praktisk sovehems. I dag utgjør dette arealet god lagringsplass og har tilkomst via en luke i taket like ved inngangsdøren. Ekstra oppbevaring har man forøvrig i knebod samt dobbelt garderobeskap i stue.

Kjøkkendelen består av en hybelkjøkkenseksjon med vask, to plater og kjøleskap samt overskap og skuffer. Kjøleskapet er defekt. Over hybelkjøkkenet er det lagt fliser som gjør det enkelt å holde rent. Her er det også rom for å innrede med en koselige spiseplass ved vinduet.

Leilighetens bad er innredet med fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegger. Badet er det utstyrt med toalett, vask med overskap, dusj og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskinen medfølger handelen.

Sikringsskap er lokalisert i gang og inneholder automatsikringer. Det er montert en 50 liters Oso varmtvannstank fra 2005 i knebod.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man sørover og følger Fjøsangerveien mot Minde. Rett før Essostasjon, tar man inn i Fabrikkgaten og følger gaten til endes. Ta så til venstre inn på Inndalsveien, og deretter til høyre ved første lyskryss inn til Svaneviksveien. Ta til høyre og ned på grusveien.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 78181384

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.