/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Løbergsveien 45A
Prisantydning: 2.650.000,-
Primærrom: 76 m²
Bruksareal: 83 m²
Tomt: 91 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: F
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1936
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.650.000,-
Fellesutgifter: 250,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Solheim - Innholdsrik selveierleilighet over 2 plan - flott opparbeidet bakhage - sentral beliggenhet

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling har gleden av å presentere Løbergsveien 45A. Leiligheten ligger sentralt til på Solheim og her kan man glede seg over blant annet flott uteområde, fin utsikt mot Ulriken og eget vaskerom. Leiligheten har vært godt og jevnlig vedlikeholdt. I 2009 ble det satt inn varmepumpe og samme år ble bakhagen opparbeidet med terrasse med levegg og takoverbygg. Arbeidet er søkt og godkjent. I 2014 ble det satt inn toalett på vaskerom i kjeller og i 2015 ble fasade på begge sider av huset renovert. Toalettet ble satt inn av VVS Montasje Service AS. Utover dette er også bod i kjeller på nordside blitt utbedret fra råbod til garderobe.

1. ETASJE:
Entré:
Inn i leiligheten kommer man til en liten entré med plassbygde garderobeskap som gir plass til sko og yttertøy. Her er det også satt inn oppheng for yttertøy og speil.

Bad/wc:
Like innenfor entréen ligger badet som er helfliset med varmekabler i gulv. Her er det praktisk innredet med baderomsmøbel med nedfelt servant og overskap samt speil, toalett med skjult sisterne, dusjhjørne og hyller.

Stue:
Videre inn kommer man til en lys og romslig stue. Stuen er delvis avgrenset i to ulike "soner" som gjør det enkel å innrede en sone med salongmøbler og en med spisestuemøbler. I salongsonen er det fin utsikt mot Ulriken og på kvelden setter peisovnen den rette stemningen! I spisestuesonen er det god plass til spisestuebord og om ønskelig vil det være plass til en liten lesekrok. Mulighetene er mange!

Kjøkken:
Delvis avgrenset fra stuen ligger kjøkkenet som er godt utnyttet med skap- og benkeplate over tre vegger. Her er det innredet med hvite, profilerte fronter og hvit benkeplate. Kjøkkenet er ellers utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Fra kjøkkenet har man fin utsikt mot leilighetens uteplass.

KJELLERETASJE:
Rett ned trappen til kjelleretasjen er det utgang til en flott terrasse som er pent opparbeidet med plassbygde benker, levegg og takoverbygg. Her kan man sitte lunt og usjenert og nyte late sommerdager med grilling og mange gjester!

Soverom:
Leilighetens soverom er svalt og vil romme en dobbeltseng og medfølgende garderobeskap. Det vil også være plass til ulike hylle- og kommodeløsninger om ønskelig.


Disponibelt rom:
I denne etasjen er det også et disponibelt rom som nåværende eier har benyttet som et gjesteværelse. I dag er dette værelset innredet med enkeltseng, garderobeskap og kommode.

Vaskerom/wc og boder:
I leilighetens underetasje finner man også et vaskerom og to boder. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt utslagsvask og er foruten dette også innredet i 2014 med vegghengt toalett. I de to bodene er det rikelig med lagringsplass. Den som ligger like nedenfor tappen fungerer utmerket som en matbod og den andre boden gir god plass til klær og sko.
Arealet i kjeller er ikke byggemeldt og godkjent slik det er innredet per i dag.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmepupme og varmekabler på bad i 1. etasje. I tillegg er leiligheten utstyrt med peisovn. Kjelleretasje varmes opp elektrisk med varmekabler på soverom og disponibelt rom.

Parkering

Parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen kjører man mot Danmarksplass og tar av til høyre inn mot Michael Krohns gate. I første rundkjøring tar du av ved andre avkjørsel og følger til høyre opp Vikens gate. Følg veien over i Løbergsveien. Løbergsveien 45 A ligger på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF
Polisenummer: 1350855

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.