/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Leitet 4B
Prisantydning: 6.800.000,-
Primærrom: 103 m²
Bruksareal: 105 m²
Tomt: 221 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1933
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 6.800.000,-
Fellesutgifter: 1.200,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Fjellsiden - Unik toppleilighet over 2 plan med panoramautsikt over Bergen - Flott altan med sol hele dagen

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling har gleden av å presentere Leitet 4B. Boligen har en sentral beliggenhet i Fjellsiden med panoramautsikt og gode solforhold! Her kan man glede seg over en moderne og innholdsrik leilighet over to plan med blant annet tre soverom, to bad og to fine uteplasser. Bygget ble totalrenovert i 2003 hvor blant annet røropplegg, tak, elektrisk anlegg og vinduer ble skiftet ut. I nyere tid er det lagt nytt, vedlikeholdsfritt dekke på de to uteplassene. Innvendig er det gjennomgående lyse overflater med utstrakt bruk av spotter og eikeparkett på gulv.

2. ETASJE, P-rom 64/BTA 71 kvm:
Stue/kjøkken:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Like innenfor inngangsdøren er det montert et praktisk skoskap og i yttergangen er det laget til for oppheng av yttertøy. Noe av det første man legger merke til er likevel den flotte utsikten over Bergen sentrum som kan nytes både fra stuedelen og spisestue/kjøkken. På dagtid kan man glede seg over rikelig med naturlig lysinnslipp og god takhøyde. På kvelden setter spottene i taket og Raispeisen med glassfront den rette stemningen! Ved siden av å være en effektiv varmekilde, fungerer også peisen som et naturlig skille mellom stue og spisestue. Fra spisestuesonen er det utgang til en altan på ca. 16 kvm. Her kan solen nytes fra tidlig formiddag til solnedgang, midtsommers. Den tø-fløyede altandøren gjør at altanen fungerer som en forlengelse av stuen på solrike dager!

Kjøkkenarealet ligger delvis avgrenset fra stuen og er innredet med en smakfull italiensk innredning av høy kvalitet bestående av slette, grå fronter og hvit benkeplate. Her er det rikelig med oppbevaringsplass i romslige skuffer og under overskap er det spotter som gir godt arbeidslys. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, ovn og platetopp med grillelement. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong med morgen- og formiddagssol.

Bad/wc:
Badet er malt i en behagelig gråtone, på gulvet er det fliser med varmekabler og badet er ellers innredet med toalett, vask med speil og dusjgarnityr.

Soverom:
Soverommet i denne etasjen utgjør et perfekt gjesteværelse eller barnerom og vil kunne innredes med en enkeltseng. Garderobeskap medfølger.

LOFT, P-rom 39/BTA 42 kvm :
Loftstue:
Opp på loftet kommer man til areal med flere muligheter enten man trenger et kontor, en lesekrok eller kanskje en ekstra stue hvor barna kan ha venner på besøk? Mulighetene er mange!

To soverom:
På det første av de to soverommene vil det medfølge en liten dobbeltseng. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng. Her er det laget til en moderne takaltan og som enda en fin detalj i rommet er de originale bjelkene i taket samt skyvedøren bevart. Klær er det god plass til i det integrerte garderobeskapet som er langs den ene veggen med hyller i enden. Loftetasjen har også god oppbevaringsplass i to boder som er innredet som garderoberom.

Bad/wc:
Fra hovedsoverommet er det tilkomst til badet som i likhet med underetasjens bad, har gråmalte vegger med innslag av glassbyggerstein og hvite fliser på gulv. Her er det innredet med toalett, vask med speil, innfliset badekar, dusj og et høyskap.

Oppvarming

Boligen varmes opp med innmurt peis med glassdør i stue samt varmekabler på begge bad og stue/kjøkken.

Parkering

Soneparkering (sone 6) etter gjeldene bestemmelser i området. Sonekort koster for tiden kr. 2.400,- pr. halvår, som tilsvarer kr. 400,- pr. måned. Kortet gjelder hele døgnet på reserverte plasser for beboere.

Adkomst

Fra sør: Følg Kalvedalsveien og ta deretter til høyre opp Kalfarlien. Følg veien rett frem over i Forskjønnelsen og videre inn i Leitet. Nr. 4B ligger da på høyre side. Fra nord: Kjør forbi Skansen og inn i Brattlien. Veien følges rett frem til den går over i Leitet. Nr. 4B ligger da på venstre side. Til fots følger man Skivebakken.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP 675253

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.