/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen-Vest

Adresse: Monrad Mjeldesvei 27
Prisantydning: 980.000,-
Primærrom: 25 m²
Bruksareal: 25 m²
Tomt: 11603 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1965

Prisdetaljer

Prisantydning: 980.000,-
Fellesutgifter: 2.124,-
Fellesgjeld: 12.089,-
Samlet pris: 992.089,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Laksevåg - Flott studioleilighet med god arealutnyttelse - stille og rolig gate med kort vei til butikk og buss

Standard

Entré:
Leiligheten har en lys og forholdsvis romslig entré. Yttertøy og sko er det god plass til i stort medfølgende garderobeskap og oppheng. Like innenfor døren er det montert dørtelefon med åpner til gatedør som enkelt slipper venner og kjente inn.

Stue:
Videre inn kommer man til stuen. Stuens utforming gir flere innredningsmuligheter enten det er sengen eller salongen som står i fokus. Nåværende eier har valgt å innrede med sofa og seng, men dersom man ønsker å bevare mer av stuefølelsen er det flere lure løsninger å velge mellom. Her kan det for eksempel nevnes vippeseng, sovesofa og etasjeseng med oppbevaringsmuligheter under.

Kjøkken:
Leilighetens kjøkken er fra 2012 og fremstår som pent med hvite, slette fronter og sort laminert benkeplate. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert komfyr, nedfelt platetopp samt medfølgende frittstående kjøleskap med frysedel. Under vinduet er det er det plass til å innrede med en koselig spiseplass. Varmtvannstank er i dag plassert i kjøkkenskap. I forbindelse med utskiftning av rør i bygget skal det lages til en løsning for felles varmtvann, som følgelig frigjøre mer plass på kjøkkenet.

Bad:
Badet er helfliset i en klassisk sort og hvite utførelse med varmekabler i gulv. Her er det innredet med vegghengt toalett med skjult sisterne, dusjhjørne og baderomsmøbel med nedfelt servant og overskap med speil og lys. I forbindelse med den nevnte utskiftningen av rør i bygget vil badet i regi av borettslaget bli pusset opp med ny og moderne standard. Dette innebærer fornying av fliser, membran, vegghengt toalett og møblement. Det vil også være mulighet for å oppgradere og tilpasse badet fra standardleveransen med møbler og fliser etter eget ønske.

Som andelseier kan man benytte seg av fellesvaskeri. Sikringsskap er lokalisert i felles gang og inneholder automatsikringer.

Oppvarming

Leiligheten blir varmet opp elektrisk med panelovn i stue og varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Parkeringsplass følger ikke leiligheten, men tildeles etter ansiennitet. I følge informasjon fra styreleder er det per i dag ikke venteliste på parkeringsplass. Borettslaget har forøvrig 11 gjesteparkeringsplasser.

På generalforsamlingen den 27.04.2017 ble det vedtatt at styret skal utrede muligheter for el-bil lading.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør over Puddefjordsbroen i retning Laksevåg. Ta av til venstre i lyskrysset rett før Esso bensinstasjon (Skiltet Kiwi Hamrehjørnet). Følg så Fyllingsveien oppover til Melkeplassen. Ta inn til venstre ved Prix butikken og til høyre rett forbi butikken. Fortsett videre opp bakken og ta til høyre ved enden av fotballbanen/lekeplassen.

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 3571384
 

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.