/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Camilla Colletts gate 1 B
Prisantydning: 3.350.000,-
Primærrom: 69 m²
Bruksareal: 69 m²
Tomt: 205 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1934
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 3.350.000,-
Fellesutgifter: 500,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Kronstad - Nyoppusset 4(5)-roms selveierleilighet - like ved bybane og høgskulen - solrik hage

Standard

Camilla Colletts gate 1 er i 2017 vesentlig oppusset hvor blant annet store deler av det elektriske anlegget er fornyet, alle røropplegg er byttet ut og rør-i-rør skap er satt inn. Utover dette er også samtlige overflater renovert samt at det satt inn ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og badet er totalrenovert. Gjennomgående for leiligheten er nye og moderne løsninger med tidsriktige fargevalg.

GANG:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og trivelig gang med downlights. Her er det valgt parkett på gulv og lysmalte vegger som også er gjennomgående for resten av leiligheten. I gangen er det god plass til sko og yttertøy i integrert garderobeskap.


STUE:
Videre inn kommer man til stuen som enkelt kan møbleres med salongmøbler. Her er det store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er pipeløp i stue med mulighet for montering av vedovn. Om det skulle være behov for et ekstra soverom er det muligheter for å slå sammen stue og kjøkken, slik at stuen kan benyttes som 4. soverom i leiligheten.

KJØKKEN:
Delvis avgrenset fra stuen ligger kjøkkenet som er meget romslig. Her er det valgt en hvit kjøkkeninnredning med slette fronter, mørkebrun benkeplate og avtrekksvifte i stål. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrerte hvitevarer som ovn, nedfelt platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.
Dersom det er ønskelig for kjøper, kan både kjøkkenøy og ytterligere skapplass monteres før overtagelse. Fra kjøkkenet har man fin utsikt over sameiets felleshage samt videre mot nærområdets avlukkede, grønne lunge.

BAD/WC:
Badet er helfliset i en klassisk mørkegrå og hvit utførelse som vil falle i smak hos de aller fleste. Her er utstyrt med ekstra bredt baderomsmøbel med skuffeløsning og nedfelt servant, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører for plassbesparelse og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Badet er som resten av leiligheten nytt i 2017.

3 SOVEROM:
Fra badet er det kort vei til leilighetens tre soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse og vil kunne innredes med garderobeskap og dobbeltseng hvor de to andre soverommene vil kunne møbleres med enkeltseng og garderobeskap.

GENERELT:
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i garderobeskap i gang og varmtvannstank fra 2017 er plassert på bad. I leiligheten er det montert varmepumpe. Denne vil bli flyttet fra et soverom og til stue før overtagelse.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet elektrisk med varmepumpe og varmekabler på bad. I tillegg er det muligheter for montering av vedovn i stue.

Parkering

Parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum: Kjør sørover på Fjøsangerveien. Ta til venstre i Danmarksplasskrysset over i Ibsens gate. Følg veien rett frem og ta til høyre inn i Camilla Colletts gate. Boligen vil da ligge på høyre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF
Polisenummer: SP1478894

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.