/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Camilla Colletts gate 1 B
Prisantydning: 5.450.000,-
Primærrom: 121 m²
Bruksareal: 121 m²
Tomt: 205 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1934
Soverom: 4

Prisdetaljer

Prisantydning: 5.450.000,-
Fellesutgifter: 700,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Kronstad - Delikat toppleilighet over 2 plan med vestvendt takterrasse - 4 soverom - 2 bad/wc - Oppgradert 2017 - Biloppstillingsplass.

Standard

Camilla Colletts gate 1B er i 2017 vesentlig oppusset hvor blant annet store deler av det elektriske anlegget er fornyet, alle røropplegg er byttet ut og rør-i-rør skap er satt inn. Utover dette er også samtlige overflater renovert samt at det satt inn ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og badene er totalrenovert. Samtlige vinduer i hovedetasjen er skiftet i 2017. Gjennomgående for denne toppleiligheten er nye og moderne løsninger med tidsriktige fargevalg.3. ETASJE: P-rom 76 kvm
ENTRE/GANG:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og trivelig entre som fører deg videre inn til gangen. I entréen er det malte vegger. Det er egen nisje med god plass til yttertøy.


I gangen er det parkett på gulv og lysmalte vegger som også er gjennomgående for resten av leiligheten. Leilighetens sikringsskap er plassert i gangen.

STUE:
Stuen er svært romslig og kan enkelt møbleres med salongmøbler og spisestuebord. Her er det store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er pipeløp i stue hvor det er montert vedovn.

KJØKKEN:
Delvis avgrenset fra stuen ligger kjøkkenet. Her er det valgt en hvit kjøkkeninnredning med slette fronter, heltre benkeplate og avtrekksvifte i stål. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrerte hvitevarer som ovn, nedfelt platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.
Fra kjøkkenet har man fin utsikt over sameiets felleshage samt videre mot nærområdets avlukkede, grønne lunge. Leiligheten er utstyrt med varmepumpe som er plassert på kjøkken.

BAD/WC:
Badet er helfliset i en klassisk lysegrå og hvit utførelse som vil falle i smak hos de aller fleste. Her er utstyrt med ekstra bredt baderomsmøbel med skuffeløsning og nedfelt servant, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører for plassbesparelse og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Leilighetens varmtvannsbereder er plassert på badet.

SOVEROM:
Hovedsoverommet er av god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng og garderobeskap.


4. ETASJE: P-rom 45 kvm
Fra gangen/trapperommet er det utgang til en koselig og solrik takterrasse.
Fra takterrassen er det flott utsyn og ingen innsyn.

3 SOVEROM:
Forøvrig inneholder denne etasjen tre soverom med skråtak. Rommene er av god størrelse og er enkle å møblere med seng og garderobeskap.

BAD/WC:
I likhet med badet i 3. etasje er badet helfliset. Dette badet er utstyrt med badekar, vegghengt toalett og servant.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med varmepumpe plassert på kjøkken. Forøvrig varmekabler på begge bad.

Parkering

Det er opparbeidet biloppstillingsplass for en bil på eiendommen som følger denne seksjonen. Det er ikke godkjent avkjørsel fra biloppstillingsplassen. Forøvrig parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum: Kjør sørover på Fjøsangerveien over Danmarksplass mot Minde. Ta til venstre inn ved skilting til Mindemyren og følg Fabrikkgaten over i Inndalsveien. I Inndalsveien kjører man til høyre inn Bjørnsonsgaten. Deretter tar man første til venstre inn i Arne Garborgs gate og så første til venstre igjen inn i Huldra Garborgs gate. I enden av gaten tar man til høyre inn i Camilla Colletts gate. Camilla Colletts gate 1B ligger på venstre side av veien.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF, Polisenummer: SP1478894

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.