/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Fløenbakken 64
Prisantydning: 1.850.000,-
Primærrom: 52 m²
Bruksareal: 52 m²
Tomt: 4359 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: D
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2006
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.850.000,-
Fellesutgifter: 7.995,-
Fellesgjeld: 1.036.106,-
Samlet pris: 2.886.106,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Ved Haukeland Sykehus - Meget pen og moderne 2-roms med vestvendt altan - Garasje - Heis i bygget - IN-ordning.

Standard

Ditt Sted ved Beate Bøe Kalsaas har gleden av å presentere Fløenbakken 64!

Fløenbakken 64 stod ferdig i 2006 og fremstår som godt vedlikeholdt. Med muligheten for å kjøre rett inn i garasjen og ta heisen opp til leiligheten, vil man her få en enkel hverdag. I andre etasje ligger leiligheten fin til med fin utsikt over borettslagets fellesområde. Gjennomgående for leiligheten er lyse og moderne overflater og man kan glede seg over kvaliteter som god planløsning, altan med ettermiddagssol og nyere tekniske løsninger med balansert ventilasjonsanlegg og rør-i-rør system.

Entré:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og romslig gang med god plass til sko og yttertøy i integrert skyvedørsgarderobeskap. På gulvet er det lagt mørke fliser som gjør det enkelt å holde rent.

Stue:
Stuen har åpen kjøkkenløsning som bidrar til å gi en åpen romfølelse. Den kvadratiske utformingen gjør det enkelt å innrede med sofahjørne og et lite spisebord. Fra stuen er det utgang til en koselig, flislagt altan på ca. 4,5 kvm. Her kan man nyte ettermiddags- og kveldssolen. På altanen er det strømuttak som gjør det mulig å sette ut en elektrisk grill eller varmelampe.

Kjøkken:
Kjøkkenarealet er innredet med hvite, profilerte fronter og brun, laminert benkeplate. Mellom over- og underskap er det fliser. Kjøkkenet er videre utstyrt med medfølgende hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Soverom:
Leiligheten har et svalt og romslig soverom som gir rom for å møblere med dobbeltseng. Stort garderobeskap medfølger.

Bad:
Fra soverommet er det kort vei til leilighetens bad som er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj og baderomsmøbel med nedfelt servant. Kombinert vaskemaskin og tørketrommel vil medfølge handelen.

Generelt:
Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør med fordelingsskap på bad. Det er installert et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leiligheten. Leiligheten har sikringsskap plassert i gang og inneholder automatsikringer.

Alt i alt en pen leilighet hvor man kan flytte rett inn med mulighet for rask overtagelse!

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med 2 radiatorer i stuen som er tilkoblet fjernvarme. Forøvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på bad.

Parkering

Fast parkeringsplass i eget garasjeanlegg. Det er også muligheter for fast leie av tilleggsplass i offentlig parkeringsanlegg i huset. Forøvrig gjesteparkering mot avgift i samme anlegg.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger du Kong Oscars gate over i Kalfarveien. Følg veien rett frem over i Kalvedalsveien som videre går over i Årstadveien. Ved rundkjøringen like før Rema 1000 tar man første til høyre inn i Fløenbakken. Du finner da Fløenbakken 64 opp bakken og til høyre.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP615961

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.