/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Bendixens vei 8
Prisantydning: 2.950.000,-
Primærrom: 94 m²
Bruksareal: 94 m²
Tomt: 1552 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1952
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.950.000,-
Fellesutgifter: 7.403,-
Fellesgjeld: 523.797,-
Samlet pris: 3.473.797,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Solgt! - Lekker og påkostet 4-roms topp- og hjørneleilighet med gode kvaliteter - Solrik balkong - Vedovn - Like ved bybanen og høgskulen

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling har gleden av å presentere Bendixens vei 8! Dette er en flott leilighet med moderne overflater som vil falle i smak hos de aller fleste. På gulvet er det valgt en lys og tidsriktig parkett. Veggene er slette og hvitmalte med innslag av kontrastvegger. I taket er det ustrakt bruk av spotter og man kan ellers glede seg over tre soverom, kjøkken med integrerte hvitevarer, helfliset bad, vedovn i stue og solrik balkong med fint utsyn over nærområder og løvstakken.

Entré:
Inn i boligen kommer man til en lys og romslig gang med god plass til sko og yttertøy i medfølgende garderobeskap. På veggen er det montert dørtelefon som enkelt slipper gjestene inn.

Stue:
Stuens utforming gjør det enkelt å innrede med både salongmøbler og spisestuebord. I stuen er det store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. På kvelden setter vedovnen den rette stemningen. Fra stuen er det utgang til en 9 kvm, vestvendt balkong. Her har man solen til ca. kl. 22 midtsommers og fin utsikt mot Løvstakken.

Kjøkken:
Leiligheten har et moderne HTH-kjøkken med hvite, slette fronter og grå laminert benkeplate. Her er det godt med skap- og benkeplass over tre av kjøkkenets vegger samt meget praktisk innredning og lys over disk gir godt arbeidslys for hjemmets kokk. Kjøkkenet er ellers utstyrt med integrerte hvitevarer som ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel og platetopp med induksjon.

Tre soverom:
Leiligheten har tre lyse og svale soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng og ulike løsninger for klesoppbevaring. Integrert skyvedørsgarderobe med speildører medfølger. De to øvrige soverommene er også av god størrelse og vil romme både dobbeltseng og garderobeskap.

Bad/wc:
Badet er helfliset i en klassisk hvit og sort utførelse med varmekabler i gulv. Her er det utstyrt med hvitt baderomsmøbel med nedfelt servant og overskap med speil, toalett, opplegg for vaskemaskin og dusj med innfellbare dører for plassbesparelse.
I felles vaskekjeller er det mulighet for å sette inn egen vaskemaskin og tørketrommel.

Generelt:
Det er montert en 115 liters varmtvannstank i kjøkkenskap. Sikringsskap er plassert i felles gang og inneholder jordfeilautomater. Det elektriske opplegget i leiligheten er nylig oppgradert. Leiligheten har vannrør av rør-i-rør.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med en vedovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med to panelovner i stue, samt varmekabler i gulv på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har fastmonterte varmekilder på visning følger dette heller ikke med i handelen.

Parkering

Borettslaget har 5 garasjeplasser og 4 nyetablerte parkeringsplasser som fordeles av styret. Forøvrig parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum kjører man mot Fjøsanger. I rundkjøringen ved Dolly Dimples tar man av til venstre inn i Minde Allé. Følg veien rett frem til rundkjøringen ved Rema 1000 hvor du tar til venstre inn i Fageråsveien. Ta så første vei inn til venstre inn i Bendixens Vei. Bendixens Vei 8 ligger på høyre side ca. 500 meter inn i veien.

For de som foretrekker kollektiv transport, kan man benytte bybanen og gå av på Wergeland Bybanestopp. Når du har gått av bybanen følger du i retning sentrum, før du tar til høyre inn i Nicolaysens Vei. Følg rett frem og gå til venstre inn i Bendixens Vei. Bendixens vei 8 vil da ligge på høyre side i underkant av 100 meter inn i gaten.

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 3571326

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.